zondag 22 december 2019

Art Journal pagina - Untill you spread your wings...

Ik was door mijn Art Journal (Art by Marlene) aan het bladeren en ik zag dat ik nog heel veel pagina's helemaal niet aan jullie had laten zien, terwijl ik toch eigenlijk het bloggen wel heel belangrijk vind.

Daarom ga ik deze creaties toch nog maar even laten zien. Ik hoop dat ik ondertussen de gebruikte materialen nog weet ;-)


Voor deze pagina heb ik de Impasto Paint van Finnabair gebruikt. Ik heb hiervoor de kleuren Snow White, Victorian Green, Boudoir Pink en Linen gebruikt. Daarna heb ik een prachtig vel Rice paper van ITD Collection opgeplakt, dit heb ik met een Gel Medium gedaan.

Als je achtergrond naar je zin is kun je hier op gaan werken met mask stencils. Ik heb her en der wat grunge gedeeltes met de Paper Texture Paste aangebracht. Ook heb ik met een mask stencil (pijlen) in combinatie met de Boudoir Pink Impasto Paint gewerkt.

Op de achtergrond heb ik ook veel gestempeld. Hiervoor heb ik de Archival Inkt gebruikt in de kleuren Peat Moss, Coffee en Pink Peony. Ik heb hiervoor heel veel verschillende stempels gebruikt, ik zal deze onder dit blogbericht als afbeelding plaatsen.

Daarna heb ik nog een tekst erbij gemaakt, dit heb ik zelf op de PC gemaakt en uitgeprint. Rondom de tekst heb ik wat witte highlights aangebracht met de Signo Uniball White. Ook heb ik nog wat doodles aangebracht met de Signo Uniball Black.

Als laatste finishing touch heb ik nog wat parels gemaakt met de Nuvo Vintage Drops - Dusty Rose en heb ik wat witte Fran-táge op mijn pagina gestrooid.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Art by Marlene - Ringband Journal 03 (19x25 cm) Rice Paper A4 - ITD Collection - ITD-R1318 Joy! Crafts - Hard Sealer voor textiel en papierPrima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Snow White Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Victorian Green Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Boudoir PinkPrima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Linen Ranger Archival inkt - Wendy Vecchi - set 3 Ranger - Archival inkt - Coffee Ranger - Archival Inkt - Peat MossNuvo Drops - Vintage Drops - Dusty RoseStudio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL340 AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #22 Pronty by Jolanda de Ronde - Mask stencil - A5 Grunge Stripes Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250mlStampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky White Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White Uni-Ball Signo - Broad Point Gel Pen - Black

4 opmerkingen:

 1. My university assigned me some paperwork that was related to the artwork. After a long time, I found your website and here many content is valuable for me especially for my assignment - coursework writing service. This content will help me a lot with practical visuals.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is by a wide margin the cutest age and the best toys for long term olds are the ones that set them on a serene cheerful learning way. For this reason I totally hate weapons and robots, and would much prefer have something that could really develop on the long term olds. Here is a choice. toys of barbie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a nice blog. It's really informative and helpful for us. I like your handmade art cards. Your writing technique is impressive, as is your knowledge on this kind of topic. Keep sharing more ideas with us. Now it's time to get Live Chat Services for more information.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great article! It's very helpful for us. Weapons provided all products on this site. I appreciate your effort in this article. I encourage you to publish more articles with us. Now it's time to get taxi Manchester Airport for more information.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX