vrijdag 20 december 2019

Jenine's Mindful Art - Wees jezelf bij alles wat je doet

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe creatie laten zien. Een tijdje terug heb ik de basis van deze Art Journal pagina tijdens een LIVE uitzending gemaakt.
Ik moest nog even de cyclamen inkleuren, dat lukte niet tijdens de uitzending. Inmiddels is dit gebeurd en wil ik de pagina graag aan jullie laten zien.


Hoe de pagina precies is opgebouwd zal ik niet helemaal beschrijven, daarvoor verwijs ik je graag naar de video onder aan dit blogbericht. Ik heb weer gewerkt in mijn eigen Jenine's Mindful Art Journal, deze is op het formaat van 15 x 15 cm.


Als eerste heb ik het Rice paper RICEJMA04 verdeeld over mijn pagina, dit heb ik vastgeplakt met een gel medium. Daarna heb ik de achtergrond kleur gebracht met de Cadence Hybride verf (Light Sage, Napoleon Blue & White) 

Op de achtergrond kun je ook nog weer gaan stempelen met diverse stempels. Ik heb hiervoor de archival inkt kleur Sky Blue, Peat Moss en Forest Moss gebruikt

Verder heb ik ook nog een swirl met mijn MASKJMA03 aangebracht, hiervoor kan je structuurpasta of reliefpasta nemen. Over de achtergrond heb ik ook nog wat Cadence Vintage Leggend Gesso gesmeerd, dit is een verf met grove korrels erin. Ik heb de kleuren Bladgroen en Fresco gebruikt.


Daarna heb ik er nog wat Grayboard uit mijn nieuwe collectie bij verwerkt. Dit heb ik met de Emboss it dabber eerst voorzien van wat embossinginkt en daarna heb ik de Lindy's Gang Embossingpoeder hiervoor gebruikt. (Weeping Willow Green Gold en Hyachinth Blue Jade)

Langs de randen heb ik ook voor de finishing touch wat Vintage Leggend Gesso Fresco gesmeerd. Ik hou daar wel van ;-)

De Cyclamen heb ik op aquarelpapier papier gestempeld, ingekleurd met mijn nieuwe Watercolor set, netjes uitgeknipt en met wat foamtape op mijn pagina geplakt.

Als finishing touch nog een tekst die mij inspireerde en wat highlights aangebracht met de Sigo Uniball pen.

De video kun je hier vinden op mijn YouTube kanaal:


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek 02 (Nederlandse teksten) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 06 (Cyclamen) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Rice Paper A4 - 04 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A5 - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Art Journal 15 x 15 cm - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Grayboard Art Grunge Lindys Stamp Gang - Embossing Powder - Weeping Willow Green Gold Lindys Stamp Gang - Embossing Powder - Hyacinth Blue Jade Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #2 Ranger - Archival Inkt - Peat Moss Ranger - Archival Inkt - Sky Blue Joy! Crafts - Hard Sealer voor textiel en papier Cadence - Classic Relief Pasta - Wit Cadence - Vintage Legend Gesso - Fresco Cadence - Vintage Legend Gesso - Bladgroen Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Light sage Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Napoleon blauw Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Ancient - witRanger - Emboss It Dabber 1oz  Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Watercolor Aquarelset 01 Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX