zaterdag 30 november 2019

Jenine's Mindful Art - Doe meer met minder

Vrijdagavond heb ik in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep een "spontane" live gegeven. Ik wist niet wat ik ging maken en met welke materialen, dus ben gewoon gaandeweg tijdens de live gaan bedenken hoe de pagina zou gaan worden.

Wil je het hele proces zien? Onder aan dit blogbericht zal ik ook de video posten!


Ik heb deze keer een dubbele pagina gemaakt in mijn eigen Jenine's Mindful Art Journal, deze is op het formaat van 15 x 15 cm. Ik ben eerst begonnen met wat stukjes Rice paper op te plakken (RICEJMA02). Daarna gaat het spannendste beginnen om met verf de achtergrond op kleur te brengen. Ik heb deze keer gekozen voor de Cadence Hybride verf (Donkerblauw, Mildblauw en Taffy) Dit heb ik met een tamponeerkwast aangebracht. Daarna heb ik nog wat Cadence Rusty Patina Ecru met een spatel aangebracht.


Daarna kun je op de achtergrond nog gaan stempelen. Ik heb diverse stempels uit mijn eigen lijn hiervoor gebruikt. Deze keer heb ik de Archival Distress inkt kleuren Faded Jeans en Vintage Photo gebruikt.


Het vogelkooitje en de losse elementen zijn nieuwe Greyboard figuurtjes die medio december in de winkels zullen liggen. Deze heb ik op kleur gebracht met de Cadence Distress Paste Antiek Kastanjebruin en daarna nog een beetje Rusty Patina Ecru er overheen gedaan. En voor de finishing touch nog wat Finnabair Wax White Gold.


Deze keer heb ik er Nederlandse teksten op verwerkt, dit is een nieuw Stickerboekje (STICKERJMA02) die ook medio december in de winkels zal liggen.

Ik heb de accenten gemaakt met de Signo Uniball White.

Wil je het hele proces zien? Bekijk dan de video:Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek 02 (Nederlandse teksten) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 02 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Rice Paper A4 - 02  Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Art Journal 15 x 15 cm - 01 PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Grayboard Art Grunge PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Grayboard Art Music Ranger - Embossing Powder - Speckle - Blueberry Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #2 Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #3 Joy! Crafts - Hard Sealer voor textiel en papier Cadence - Rusty Patina Verf - Ecru Cadence - Distress Pasta - Antiek kastanjebruin Tim Holtz - Distress - Collage 0,75" brush Finnabair Art Alchemy - Metallique Wax .68 Fluid Ounce - White Gold Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Donkerblauw Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Mild blauw Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Taffy Stenciling Brushes - 1 piece - size 6

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX