vrijdag 2 augustus 2019

FacebookLIVE - Gatefold Shaker Christmas Card (Mintay) - 30 juli

Hoi allemaal,

Afgelopen dinsdagavond ben ik weer LIVE geweest in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep en heb ik deze kerstkaart gemaakt. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van o.a. de mooie nieuwe artikelen van Marianne Design van afgelopen maand.


Als je precies wilt weten hoe ik dit gemaakt hebt kun je de video onderaan dit blogbericht nog bekijken. Voor de basis heb ik het Florence White cardstock gebruikt. Voor de kerstbomen aan de zijkant heb ik de nieuwste Gatefold Creatable gebruikt, wat is dit weer leuk hè?

Het designpapier wat ik heb gebruikt is van Mintay Papers - Christmas Stories. Dit is een lijn van vorig jaar, maar ik blijf hem geweldig vinden.


In het midden heb ik nog een Shaker gedeelte gemaakt, hiervoor heb ik de nieuwe vierkante Shaker Blisters van Marianne Design gebruikt. In de Shaker heb ik de glitter sneeuw verwerkt en daarachter een mooi knipvel van Els Weezenbeek. Precies rondom deze Shakers past ook de nieuwste Craftable Doily, dat geeft net weer een mooie afwerking aan het geheel.

Hoe je de Shakers kunt gebruiken is in de video te bekijken.Voor de decoratie heb ik de nieuwste paper flowers van Prima Marketing gebruikt uit de Home for Christmas collectie. Wat zijn dit weer mooie bloemen. Achter de bloemen heb ik nog een uitgestansde Mistetoe verwerkt en wat sneeuwbolletjes voor de decoratie. En uiteraard zit er weer wat Sisal touw onder mijn bloementoefje, haha.Het Shaker gedeelte heb ik met foamtape opgepakt en de bovenkant opengelaten zodat je daar een soort pocket van maakt en er nog een leuke label achter kunt stoppen. Hiervoor heb ik een nieuwe Creatable van Marianne Design gebruikt. Deze heb ik uit designpapier uitgestansd en daarna een mooie tekst erop gestempeld. De tekst is van Penny Black, deze heb ik met Versamark Dazzle Champagne gestempeld en daarna de Bright White Opaque embossingpoeder van WOW erop gedaan en dit verhit.

En uiteraard moest er aan de label nog weer wat decoratie in de vorm van lintjes en hulstblaadjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wil je de opbouw zien? Bekijk dan deze video:


Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten. Ik wil jullie daar enorm voor bedanken, ik lees ze altijd met heel veel plezier.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Marianne Design - Creatable - Gate Folding Dies - Christmas Marianne Design - Craftable - Shaker vierkant 2Marianne Design - Shaker Windows - Vierkant 9 cm - 4mm (10 st) Marianne Design - Shaker Fijne sneeuw met glitter  - 50 gr Marianne Design - Knipvellen Cozy Christmas Noor! Design - Jingle Bells - Stansmal Guirlande border Paperpad Mintay - Christmas Stories 30,5 x 30,5 cm - MT-CHS-07 Scrappapier Mintay - Christmas Stories - MT-CHS-09  Nuvo - Crystal Drops - Rhubarb Crumble   Sisal - 10 gram - Neutral Florence Cardstock - Texture 12x12" - Pine Florence Cardstock - Texture 12x12" - WhitePenny Black - Clearstamp - Joy & Happiness WOW embossingpoeder - Bright White - Super Fine Versamark - Inktkussen Dazzle - Champagne  Sneeuwbolletjes Marianne Design - Creatable - Classic Label Marianne Design - Craftable - Punch Die: Hulst Prima Marketing - Christmas in the Country - Flowers Tidings Prima Marketing - Christmas in the Country - Flowers Merry Twilight (leaves) May Arts - Seambinding lint - Red 

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX