maandag 12 augustus 2019

Ciao Bella - Time for Home

Van het merk Ciao Bella hebben wij een tijdje terug het prachtige paperpad Time for Home binnengekregen. Ik was er toen op slag weg van en was begonnen aan deze creatie, maar helaas ontbrak het mij een beetje aan de inspiratie om hem af te maken. 

Ik had gelijk het idee in mijn hoofd om er zo'n "puntkaart" van te maken, dus dat gat in het midden. Dat had ik allemaal netjes gedaan, maar daarna wist ik het niet meer. Totdat ik gisteren ontdekte dat ook de schud blisters van Marianne Design er precies achter pasten en toen ging het eigenlijk vanzelf verder.

Soms is het beter om een creatie even aan de kanten te leggen, met iets anders te beginnen en daarna met een "frisse blik" weer naar je kaart te kijken. Dan komen er vanzelf weer andere inzichten.


Ik heb voor deze creatie het grote 30,5 x 30,5 paperpad van Ciao Bella - Time for Home gebruikt, maar ook het A4 paperpad met de knipplaatjes. Deze zijn zo ideaal om ter decoratie erbij te plakken.

Ik heb voor de basis een Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb deze uit 2 kleuren designpapier geknipt en het designpapier op elkaar geplakt. Daarna in het midden een cirkel getekend en deze in 8 punten verdeeld. Deze opengesneden en netjes opgerold. Ik heb hier wat sisal touw achter gedaan ter decoratie en daarna met het lijmpistool stevig vastgeplakt.

Daarna heb achter de opening een Shaker Blister van Marianne Design geplakt, hier wat sneeuw in gestrooid en dit afgedekt met een leuk vintage plaatje. Het geheel achter de opening geplakt en daarna de kaart op mijn basiskaart geplakt. Daarna kan het decoreren beginnen.


Ik heb dus allerlei plaatjes uit het A4 en uit het 30,5 x 30,5 paperpad gebruikt. Onder de teksten heb ik nog wat ribbelkarton gedaan zodat er iets meer kleur in de creatie kwam. Verder heb ik nog allerlei leuke stansmallen van Joy! Crafts & Noor! Design op deze kaart verwerkt. Ik zal onderaan deze blogpost de verschillende afbeeldingen even plaatsen.

De mooie bloemen zijn van Prima Marketing. Uiteraard kon de witte gesso niet ontbreken. Op de bomen heb ik wat sneeuw gemaakt met de Cosmic Shimmer Fluffy Stuff en heb als finishing touch nog wat glitterlijm her en der op de uitgeknipte plaatjes gesmeerd.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Ciao Bella - Paperpad 30,5 x 30,5 cm - Time for Home Ciao Bella - Paperpad A4 - Creative Pad - Time for HomeDutch Doobadoo - Dutch Shape Art - KruisNoor! Design - Vintage Flourishes - Mistletoe Noor! Design - Cutting mal Vintage border - May Noor! Design - Happy Holidays - Dennentakken en hulst Noor! Design - Stansmal Nordic Christmas - Sparren Noor! Design - Silent Night - Ice Crystals Joy! Crafts - Cutting & Embossing Stencil - Bille's border Sterren Nuvo - Glitter Accents - Fresh SnowfallCosmic Shimmer - White Fluffy Stuff Sneeuwbolletjes Prima Marketing - Paper Flowers Golden Coast - Marina Marianne Design - Shaker Windows - Rond 9 cm - 4mm (10 st ) Marianne Design - Shaker Fijne sneeuw met glitter - 50 gr

2 opmerkingen:

 1. Dit spreekt me erg aan! Zal me dan ook aan iets dergelijks gaan wagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een typische kaart op zijn Jenine's, super mooi!

  groetjes
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX