zaterdag 3 augustus 2019

Apricot Honey - Dream & Sparkle

Afgelopen week kwam de nieuwste lijn van Prima Marketing bij ons binnen, de Apricot Honey. Omdat ik de lijnen in een LIVE uitzending had laten zien lagen ze nog op mijn bureau en ik kon ze echt niet langer weerstaan... hier moest gelijk de schaar in ;-)

Ik heb er deze ticket van gemaakt, helemaal niet moeilijk om te maken maar door het papier is hij gewoon zó mooi geworden. En ook de bloemen zijn gewoon super gaaf.De basis heb ik uitgestansd met de Ticketmal van Studio Light. Deze heb ik 2x uit het Florence cardstock Kraft uitgestansd. Daarna heb ik de andere 2 lagen uit designpapier van de Apricot Honey gedaan. Misschien kun je het nog een klein beetje zien, maar rechts boven heb ik een hoekje van mijn designpapier afgescheurd zodat je daar het designpapier van de 2de matlaag nog ziet.

Langs de randen heb ik voor de decoratie een mooie bordermal van Noor! Design gebruikt en deze ook uit Kraft cardstock uitgestansd.


Het lijkt alsof ik een hele bloementoef heb opgebouwd, maar in werkelijkheid is dit een kant-en-klare bloem van Prima Marketing. Wat is deze mooi hè? Ook de blaadjes zitten hier al aan vast. Onder de bloementoef heb ik nog wat Sisaltouw verwerkt en 2 houten decoratie sterren uit eigen voorraad. Ook heb ik de mooie hartjesmal van Studio Light nog gebruikt.

De vlindertjes heb ik uit het designpapier van Prima Marketing geknipt, net als het kaartje met de tekst Sparkle en Dream.

Om de 2 tickets aan elkaar te maken heb ik het witte Hempcord van Vaessen Creatieve gebruikt. Het touw heb ik wat langer gelaten en weer decoratief over de ticket verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Prima Marketing - Apricot Honey - Flowers Berry Sweet (2pcs) Prima Marketing - Apricot Honey - Paperpad A4 Florence cardstock texture - 12x12" - 200gram - Dark kraft Studio Light Embossing Die Cut Stencil - Ticketmal 199  Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM214 Sisal - 10 gram - Neutral Hemp cord  - 0,8mm x 100m - White Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Blauwe mal - Rand sierlijk   Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX