maandag 19 augustus 2019

Ik heb vandaag geen tijd om te haasten....

Soms als je graag een creatie wilt maken om je hoofd leeg te maken dan wil je wel gaan zitten maar heb je gewoon totaal géén idee wat je moet gaan doen. Herkenbaar? Je wilt zelf van alles proberen maar uiteindelijk doe je dan niks. Wat ik dan nog wel eens fijn vind is om een Challenge erbij te pakken, dan heb je alvast een mooie basis en vaak komt de inspiratie dan vanzelf wel.

Zo ben ik bij deze creatie begonnen met een Challenge van Dutch Doobadoo. Deze challenge is nog de hele maand augustus, dus wil je ook meedoen, dan vind je via onderstaande link alle informatie:



Voor de basis van de kaart heb je dus de Dutch Doobadoo Shape Art mal Octoflower nodig. Dit is een grotere mal, maar daardoor kun je er juist vele leuke dingen op kwijt. Ik heb gekozen voor het prachtige papier van Studio Light - Lovely Moments.
Op het designpapier heb ik her en der nog wat gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies, maar ik heb ook nog de super gave Nuvo Glacier Paste gebruikt icm een mask stencil. Dit Glacier Paste is een pasta met heel veel glans, echt super tof. Op deze manier kan je je designpapier nog weer naar je eigen draai maken.


In het midden heb ik een plaatje uit het Die-Cuts set van de Lovely Moments gebruikt. Ik heb hiervan een schudgedeelte gemaakt met de Craftable en de Shaker Blisters van Marianne Design. Door die Craftable erbij te verwerken wordt het schudgedeelte gelijk mooi afgewerkt.

Rondom heb ik parels gemaakt met de Nuvo Dream Drops. De hele mooie bloementoef is van Prima Marketing, dit is 1 kant en klare bloem, dus je hoeft zelf ook al niet na te denken over wat allemaal bij elkaar past. Verder heb ik er nog wel wat uitgeknipte blaadjes bij verwerkt, deze zijn van Craft-O-Clock.


Ook de mooie hartjesstans uit de Lovely Moments lijn mocht niet ontbreken, dit is momenteel wel 1 van mijn favoriete stansen. Deze heb ik uit het Offwhite cardstock van Florence gestansd en ook daar overheen heb ik nog wat Glacier Paste gesmeerd.

Ik heb de 2de laag van de Octoflower met foamtape opgeplakt zodat ik er ook nog een beetje Sisal touw onder kon stoppen. Hier ben ik ondertussen verslaafd aan, haha.

Het schudgedeelte heb ik ook als pocket opgeplakt zodat er nog een leuke label met tekst achter kan. De label is een Creatable van Marianne Design en de mooie tekst is van Anna Gretha Design. Deze heb ik gestempeld met Archvial Inkt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Octo Flower 21x21  Marianne Design - Craftable - Shaker Doily  Marianne Design - Creatable - Classic Label Marianne Design - Shaker Windows - Rond 9 cm - 4mm (10 st ) Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Triangles Nuvo - Dream Drops - Dragon Scales Nuvo - Glacier Paste - Sea Sprite Sisal - 10 gram - Neutral Florence Cardstock - Texture 12x12" - Off White Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM214 Studio Light - Lovely Moments - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - SCRAPLM02 Studio Light - Lovely Moments - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - SCRAPLM01   Studio Light - Die Cut Paper Set - Lovely Moments nr 654 Studio Light - Die Cut Paper Set - Lovely Moments nr 653 28 Lilac Lane - Tin with Sequins 40g - Fairy Sparkle  Prima Marketing - Apricot Honey - Flowers Berry Sweet (2pcs) Craft-O-Clock - Paper Collection Set - Cutting Sheets Leaves 2 Clearstamps Anna Gretha Design - Set Tijd (2210183) 

4 opmerkingen:

 1. superleuke creatie geworden!! Weer een echt Jenine, maar wel wer een mooie ....... en de tekst, wowie!! Maar dat zijn ze dna Anna Gretha design eigenlijk allemaal wel .......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige. Uitwerking van de challenge
  Groeten
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi leuk met dat schilderijtje eronder.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat bijzonder mooi is dit! Hoe bedenk je het toch elke keer !

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX