zaterdag 31 augustus 2019

December to Remember

Zijn jullie ook al druk bezig met de kerstkaarten? Of vinden jullie dat nog te vroeg? Met al die nieuwe kerstartikelen die in de winkel binnen komen vind ik het zelf heerlijk om er al mee te starten. Deze nieuwe papieren van Mintay nodigen ook wel uit om gelijk de schaar in te zetten.

Ben je nou benieuwd naar de inhoud van de paperpads? Ik heb hier een LIVE uitzending mee gedaan, deze kun je nu ook terug vinden op ons YouTube kanaal:


Voor deze creatie heb ik het prachtige Home for Christmas papier gebruikt. Ook de losse elementen zijn uit het designpapier geknipt. Voor de basis van de kaart heb ik een nieuwe mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze is wel weer super leuk hè? Ik heb zowel de buitenkant als de binnenkant bekleed van deze kaart, maar je kunt uiteraard er ook voor kiezen om alleen de voorkant te pimpen.

Ik heb op de voorkant nog een extra strook designpapier geplakt en daar onder wat ribbelkarton. Om die strook heb ik wat hemp cord geknoopt. De banners met December en To Remember zijn stempels van Elizabeth Craft Design. Deze heb ik met Versamark gestempeld op designpapier en daarna rode embossingpoeder van Nuvo er overheen gedaan en dit verhit met de heattool.

De prachtige Poinsettia is gemaakt met een stansmal van CraftEmotions. Onder de Poinsettia zit nog een mooie swirl met sterren, deze is van Noor! Design en heb ik uit wit glitterkarton gestansd.


Ik vond het wel leuk om ook de binnenkant te gaan bekleden. Uiteraard krijg je dan de S links in spiegelbeeld, maar dat kan gewoon niet anders. Omdat het papier al zó mooi is heb ik heel weinig aan de binnenkant gedaan. Ik heb aan de linkerkant nog een mooie tekst gestempeld, deze is van Penny Black. Deze heb ik met de kleur Sky Blue van Archival gestempeld.

Aan de rechterkant het papier iets gescheurd, maar verder heb ik daar niks aan gedaan. Alleen met de witte Posca pen wat witte stipjes erop gespetterd. Aan de rechterkant heb ik de prachtige dennentakjes rand van Noor! Design verwerkt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Paperpad Mintay - Home for Christmas 30,5 x 30,5 cm - MT-HFC-07 Mintay Papers - Home for Christmas - HFC-09 Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Xmas (A5) Stansmal CraftEmotions  - Kerstster / Poinsettia Noor! Design - Happy Holidays - Rand dennentakjes Noor! Design - Jingle Bells - Stansmal Strikje Elizabeth Craft Designs - Clearstamps - December Moments Nuvo - Embossing Poeder - Sportscar Red Posca Verfmarker - Extra Fijne Conische Punt 0.7 - 1mm - Wit  Penny Black - Clearstamp - Sweetest Moment Ranger Archival inkt - Wendy Vecchi - set 3 Hemp cord  - 0,8mm x 100m - Naturel

2 opmerkingen:

  1. Voor de live sessie geen tijd, maar ik kom hier even kijken. Heel mooi weer en mooie spullen voor kerstkaarten.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX