dinsdag 3 september 2019

Old Manor - Shape Art Wolk

Hebben jullie de nieuwste lijnen van Mintay Papers al gezien? Ik kon het uiteraard niet laten om er snel de schaar in te zetten en heb inmiddels van alle lijnen al de plaatjes geknipt. Dat vind ik zo'n lekker ontspannend werkje om te doen tijdens het liggen. Je moet toch iets doen hè?

De geknipte plaatjes riepen heel hard om verwerkt te worden op een creatie en ik ben snel van start gegaan met de Old Manor lijn.


Voor de basis van deze kaart heb ik een Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, deze heb ik uit het Offwhite Florence Cardstock geknipt. Daarop een mooi designpapiertje geplakt. In het midden heb ik nog een extra strook designpapier geplakt en daarop een stukje kant geplakt.

Daarna heb ik de mooie Valerie frame stans van Noor! Design uitgestansd, wat is deze ook weer gaaf hè? Ook hiervoor heb ik Florence Offwhite gebruikt. 

Daarna heb ik de uitgeknipte elementen bij elkaar gezocht en opgeplakt. Ik heb wel gewerkt met foamtape zodat er wat diepte in de creatie komt. Als je goed kijkt zie je ook nog dat ik een stukje kippengaas achter de uitgeknipte elementen heb verwerkt, dit is een stansje van Studio Light uit de Industrial 3.0 Collection.

Voor de afwerking heb ik nog een mooie banner uitgestansd en daar een tekst op geplakt. Als finishing touch een paar plaksteentjes en wat uitgeknipte vlinders.

En owja, uiteraard heb ik weer gewerkt met mijn favoriete gesso om de randen wit te maken ;-) 

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Mintay Papers - Old Manor - OLD-09 Paperpad Mintay - Old Manor 30,5 x 30,5 cm - MT-OLD-07 Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Wolk Amy Noor! Design - Blauwe mal - Valerie frame Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml  Hemp cord - 0,8mm x 100m - Naturel Studio Light - Industrial 3.0 - Stansmal STENCILIN128   Joy! Crafts - Cutting & Embossing mal - Banners Florence Cardstock - Texture 12x12" - Off White

4 opmerkingen:

 1. Hoi Jenin
  Een prachtige creatie op jouw manier
  Nu op mijn telefoon bekeken maar straks gedetailleerd op mijn laptop
  Het is een heel mooi designpapier .
  Ik kan maar blijven kijken naar al die mooie details...
  dank je voor de inspiratie
  Lieve groet
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi papier van Mintay! Ik moet toch eens aan een beter schaartje, inmiddels heb ik meerdere knipvellen bij jullie besteld en moet aan de slag ;-). Mooie kaart zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw kaarten zijn altijd een lust voor het oog om te bekijken! Hier put ik ook mijn inspiratie uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een prachtig kunstwerkje geboren uit jouw hand. Heel mooie warme en frisse kleuren door elkaar. Het is altijd weer een waar genot om je creaties te mogen bewonderen.
  Lieve groeten,
  Nancy Dijkema

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX