donderdag 11 juli 2019

Ticketkaart - Lovely Moments

Vorige week heb ik tijdens een LIVE uitzending de nieuwste Lovely Moments lijn van Studio Light laten zien, wat is dit toch een onwijs gave lijn. Deze uitzending duurde best wel lang omdat ik alles liet zien en ik ook een super gaaf nieuwtje te vertellen had...

Omdat ik beloofd had een creatie te maken heb ik vrijdags een begin gemaakt aan deze Ticket kaart en deze in de volgende LIVE uitzending op zaterdagavond verder afgemaakt.

Wil je dus het hele proces van opbouw van deze Ticketkaart zien, dan moet je dus beide video's gaan bekijken. Ik plaats ze onder aan deze blogpost.


Ik heb de ticketkaart dubbel gemaakt zodat je er net wat meer op kwijt kunt, deze is uit het Florence cardstock uitgestansd. Daarna heb ik designpapier uit het paperpad van de Lovely Moments gebruikt. 

Over het designpapier heb ik nog wat Texture Paste van Cadence aangebracht en daarbij een mask stencil van AB Studio gebruikt. 


Daarna ben ik eerst begonnen om de binnenkant van de creatie te gaan decoreren voordat ik het gebonden heb met een lintje, dat werkt gewoon een stuk makkelijker.

In de video ben ik begonnen met de rechterpagina. Daarop zie je een leuke Kraft pocket, deze is gemaakt met een stansmal van Studio Light uit de Create Happiness lijn. Daarop heb ik een echt kantje verwerkt en wat paper die-cuts van de LM lijn. De tekst is Washi Tape van Studio Light. Ook op de achtergrond van het designpapier heb ik wat Texture Paste en een stencil van AB Studio gebruikt.


De pocket heb ik met foamtape opgeplakt zodat deze wat hoger ligt. Daarna de decoratie uitgekozen, ik heb hierbij diverse bloemen van Prima Marketing gebruikt. De donkere blaadjes zijn die-cuts uit de LM lijn, de lichte blaadjes zijn gestansd met een stansmal uit de LM lijn. De bloemen heb ik vastgeplakt met mijn lijmpistool, dan weet ik zeker dat het gelijk goed vast zit. Onder de bloemen heb ik ook nog wat Sisal verwerkt.

Aan de linkerkant heb ik wat ribbelkarton van Joy! Crafts verwerkt. Verder zie je daar een super gave stansmal uit de LM lijn. Op deze stansmal heb ik Versamark gedaan en daarna Fran-táge Shabby Pink  gedaan. Dit geeft echt een heel leuk effect. Ook hier weer een bloem van Prima Marketing en wat uitgestansde blaadjes.


Daarna heb ik mijn boekje gebonden met een organzalint. Op de voorkant heb ik de gave hartjesmal verwerkt, wat die-cuts  en weer roosjes van Prima Marketing.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik dit soort creaties maak. Heb je het gemist? Hieronder de 2 video's:







Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Washi tape black/white - Essentials nr.01 Studio Light Embossing Die Cut Stencil - Ticketmal 198 Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM213  Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM211 Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM214  Studio Light - Cutting Stencil - Create Happiness nr.161   Studio Light - Stansblok A4 - Lovely Moments nr 81  Paperpad Studio Light - Lovely Moments - PPLM123  Prima Marketing - Paper Flowers Fruit Paradise - Raspberry Kisses Prima Marketing - Paper Flowers Fruit Paradise - Ripe Berry   Studio Light - Die Cut Paper Set - Lovely Moments nr 654  Studio Light - Die Cut Paper Set - Lovely Moments nr 653 Nuvo - Mixed Media Spatels - 2 stuks   Cadence - Texture Relief Pasta - Wit Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn   Joy! Crafts - Glue Sheets - A5 (8 vel) Hemp cord  - 0,8mm x 100m - Naturel 

6 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende creatrie, Jenine! Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie creatie Jenine, kijk lekker op bed, nu zoeken waar ik energie kan kopen �� groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kaart Jenine ......
    Groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Jenine, prachtig kaartje!
    In het eerste filmpje zie je een roze blad stans liggen. Mag ik vragen van wie deze is?
    Lieve groet, Elisa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Elisa,

      Dat is deze stansmal van Noor! Design: https://www.hobbyvision.nl/nl/detail/2154211/stansmal-noor-design-summer-vibes-flowers.htm

      Groetjes, Jenine

      Verwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX