maandag 22 juli 2019

Elizabeth Craft Design Planner Pagina

Ik wil proberen op mijn creaties die ik de afgelopen tijd heb gemaakt nog op mijn blog te gaan plaatsen. Ik heb gemerkt dat er toch veel vraag nog is naar de blogberichten, jullie vinden het fijn om de gebruikte materialen weer terug te kunnen vinden.

Op Facebook kan ik wel een gedeelte laten zien, maar het is toch fijner om dit als een soort "naslagwerk" weer bij te gaan houden. Ik ga mijn best doen om iets regelmatiger jullie te gaan voorzien van wat inspiratie.

Vandaag start ik met mijn eerste pagina in mijn Elizabeth Craft Design planner. Ik weet nog steeds niet exact wat ik er mee wil, ik ga er geen agenda van maken, maar ik denk gewoon wat leuke pagina's voor mijzelf als herinnering.

Ik was heel enthousiast begonnen met de 52weeksofjournaling van Charlene van der Vorst. Maar helaas doordat ik maandenlang mij niet lekker heb gevoeld en minder knutsel dan ik zou willen ben ik niet zo ver gekomen met de 52weeks... Maar de eerste is er in ieder geval wel, haha.Ik heb zelf de Champagne kleur planner. Wie mij kent weet dat ik verzot ben op die mooie mint kleur aan de binnenkant, dus dat heeft voor mij de doorslag gegeven.

De pagina's heb ik uitgestansd met de Planner stans 1603, hiervoor het ik het Florence Kraft cardstock gebruikt. Daarna heb ik een stuk Florence Aquarelpapier 300grams op de juiste maat gesneden en daarop gewerkt met Distress Oxide Gathered Twigs. Ik heb de Distress Oxide inkt op een transparante sheet gedaan, nat gesprayed en daarna op de achtergrond gedept. Zo kun je zelf bepalen waar de inkt moet komen.

Het designpapier wat ik heb gebruikt is van Kaisercraft - Memory Lane
Helaas is daar niet veel meer van op voorraad, maar je kunt dit uiteraard ook in een andere papierstijl gaan doen. Het gaat om het idee toch? ;-) 

De foto die ik heb gebruikt is van mijn vader toen hij nog een klein jochie was. Achter de foto heb ik nog wat ribbelkarton gebruikt en een klok van chipboard. Deze is niet meer leverbaar, maar we hebben nu wel leuke nieuwe klokken die ik onder het bericht zal gaan linken.Verder heb ik nog allerlei leuke Die-Cuts uit de Memory Lane serie gebruikt. En zie je die leuke pocket waar de labels in zitten? Dat is ook gemaakt met een stans van Elizabeth Craft Design. Deze is  zo leuk om te verwerken in een planner, maar uiteraard ook voor gewone kaartjes heel geschikt.


Om de gaatjes heb ik nog wat reinforcers gedaan (verstevigingsrondjes). Deze heb ik uitgestansd en daarna op de Glue Sheets van Joy! Crafts gelegd. De dots komen dan op de rondjes te zitten waardoor je het heel makkelijk op kunt plakken en niks hoeft te knoeien met lijm.

Als finishing touch nog wat doodlerandjes en je hebt zo een pagina klaar.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo ook nog weer de "oudere" projecten van eerder dit jaar terug te zien. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Elizabeth Craft Designs - Planner 1 ChampagneElizabeth Craft Designs - Planner Essential Dies 1Elizabeth Craft Designs - Planner Essential Dies 2 Elizabeth Craft Designs - Planner Essential Dies 5 Joy! Crafts - Glue Sheets - A5 (8 vel) Kaisercraft - Memory Lane - Cardstock Stickers Scrappapier Kaisercraft - Memory Lane - Mint Blush Scrappapier Kaisercraft - Memory Lane - Jade Jewel Pronty by Jolanda - Chipboard A5 - Clocks Distress Oxides Ink Pad - Gathered TwigsRanger - Distress Sprayer (Tim Holtz) Florence - Aquarelpapier Texture 300g - A5 - (x15) Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn  Taartrand klein - 10 stuks

2 opmerkingen:

  1. De pagina’s zijn echt gaaf Jenine. Ik zou ook niet weten wat ik met een planner moet doe, maar misschien door jou te volgen kom ik er achter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind jouw blogberichten altijd leuk, Jenine! Wat jij maakt, of het nu een kaart of een pagina of een kleurplaat is of nog wat anders.. ik kijk er altijd vol bewondering naar. Fijn dat je het bloggen niet vergeet!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX