donderdag 25 juli 2019

If you never try, you'll never know!

Kunnen jullie het nog een beetje uithouden met deze hitte? Omdat het voor mij nu verder ook niet echt te doen is voor extra fysio/revalidatie/werk ben ik vanmiddag maar eventjes LIVE aan het knutselen gegaan. Gelukkig heb ik sinds afgelopen vrijdag airco in huis zodat ik zomers in ieder geval creatief bezig kan blijven, het was anders niet te doen geweest in mijn hokkie.

Normaal gesproken duurt het altijd even voordat ik de creaties op mijn blog plaats, maar ik ga proberen vanaf nu gelijk dit ook bij te houden zodat jullie alles nog weer terug kunnen vinden.Ik ben begonnen om de basis van de Shape Art mal van Dutch Doobadoo over te nemen op het Offwhite Texture cardstock van Florence. Daarna heb ik dit ook uit designpapier gedaan, hiervoor het ik het paperpad Rustical Journey van AB Studio gebruikt. Over de achtergrond heb ik nog gewerkt met een mask stencil van Dutch Doobadoo en wat Paper Texture Paste. Dit heb ik met de fohn verhit en daarna wat Metallix Wax Vintage Gold van Finnabair er overheen gesmeerd.

Al de leuke labels kun je ook allemaal uit dit designpapier knippen. Om de gaatjes in de labels te maken heb ik gewerkt met de Crop-A-Dile en wat eyelets erin bevestigd.
Ook heb ik nog de mooie randpons Fence van Vaessen Creative op deze kaart verwerkt.Voor de decoratie heb ik mooie bloemen van 49AndMarket gebruikt, deze heb ik wat aangezet met gesso zodat ze iets mooier binnen de creatie uitkomen. Achter de bloementoef heb ik nog de mooie hartjes stansmal van Studio Light uit de Lovely Moments lijn gebruikt. Ook heb ik nog mooie swirls uitgestansd met een Vintage Flourishes mal van Noor! Design.

Links onder heb ik wat filmstrip ribben van Tim Holtz verwerkt, dit heb ik vastgezet met mijn Tim Holtz niettang.

Verder voor de decoreatie nog wat hemp cord gebruikt, het sisal touw, kleine houten knijpertjes en wat hartjes.

Wil je de hele opbouw bekijken? Bekijk dan hier de video:


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Kruis Collection Kit - AB Studio - Rustical Journal AB Studio - Scrappapier "Rustical Journey" - Fell it 6 Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM214 Noor! Design - Vintage Flourishes - Swirl Joy! Crafts - Cutting & Embossing stencil - Lint / SwirlsDutch Doobadoo - Dutch Softboard Art - Diamonds A5 49 And Market - Wildflowers - Punch We R Memory Keepers - Eyelets Standard - Warm MetalCrop-A-Dile - Hole Punch & Eyelet Setter - Aqua Joy! Crafts - Ultrafine tip applicator Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Florence Cardstock - Texture 12x12" - Off White Hemp cord - 0,8mm x 100m - Naturel  Vaessen Creative - Randpons - FenceJoy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn  Sisal - 10 gram - Neutral Tim Holtz - Filmstrip ribbon Tim Holtz - Idea-Ology - Tiny Attacher Stapler W/(100) .25" StaplesDutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Blobs Finnabair Art Alchemy - Metallique Wax .68 Fluid Ounce - Vintage Gold

2 opmerkingen:

 1. Hoi Jenine,
  wat een gave creatie. Zit ik opeens te denken dat ik de crop a dile ook heb en hem eigenlijk nooit voor eyelets gebruik. Dom he? Moet ik toch eens doen, want het staat zo mooi af op je kaart/creatie.
  En wat fijn dat je nu airco hebt! Geniet ervan, want met die hitte kan het echt onmisbaar zijn. Ik heb het op mijn slaapkamer, is nu echt nodig met mijn nachtdiensten....overdag slapen is niet te doen onder een schuin dak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jenine,
  ik ben helemaal verliefd op deze creatie!! heb je filmpje net bekeken en zo mooi duidelijk allemaal. Helemaal TOP!! Ik denk dat ik binnenkort maar eens wat spulletjes bij elkaar ga shoppen;)
  Groetjes, Irma

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX