zaterdag 27 juli 2019

The secret of the change....

Vanmiddag heb ik weer gezellig een LIVE uitzending gedaan in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep. Ik had de spulletjes allemaal alvast verzamelt en heb vanmiddag de creatie afgemaakt.


Voor de basis van de kaart heb ik een Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, deze heb ik uit het Florence Cardstock Offwhite uitgeknipt. Ik heb hem 2x uitgeknipt zodat je er een staande creatie van kunt maken. Daarna heb ik de mal overgenomen op het mooie designpaper Take me There van AB Studio. Ook het mooie vintage plaatje kun je in dit paperpad vinden. Achter het vintage plaatje en achter de label heb ik nog wat prachtige blauwe stansmallen van Noor! Design verwerkt.Daarna gaat het leukste beginnen, de decoratie. Hoe ik alles precies heb opgebouwd kun je in de video bekijken die ik onder deze blogpost zal plaatsen. Ik heb de mooie Wildflower bloemen van 49AndMarket hiervoor gebruikt, wat zwart Hemp Cord van Vaessen Creative en wat sisal neutral.

Verder nog een leuke ticket stans van Noor! Design, de filmstrip stans van Noor! Design, een leuk kantje en wat parels.

De tekst heb ik ook uit het designpapier geknipt, voor mij was het wel een hele toepasselijke en bewust gekozen tekst.

Het filmpje over de opbouw kun je hier terug kijken:Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren.  Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Collection Kit - AB Studio - Take me ThereNoor! Design - Cutting & Embossing mal - Blauwe mal - Vierkant sierlijk Mr & Mrs Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Blauwe mal - Rand sierlijkNoor! Design - Little Happiness - Filmstrip Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Cloud A5 49 And Market - Wildflowers - SkyHemp cord - 0,8mm x 100m - BlackFlorence Cardstock - Texture 12x12" - Off White Sisal - 10 gram - Neutral AB Studio - Rubber Stamp - ID-209Hobbyjournaal - Foam tape - 1mm Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn  

2 opmerkingen:

 1. T is weer een beauty van een kaartje geworden, en de tekst, wow!! zo mooi en waar .....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenine,
  ook deze is weer heel mooi. Prachtig opgebouwd, leuk dat je het filmpje erbij hebt gedaan.
  EN dank je nog voor je lieve mailtje! Deed me goed.
  Lieve groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX