zondag 7 juli 2019

Lovely Moments - Hortensia (Daniel Smith Watercolors)

Afgelopen week kwam de nieuwe lijn van Studio Light bij ons binnen, de Lovely Moments lijn. In deze lijn zit weer een super gave stempel van een Hortensia. Mijn hartje ging al iets harder kloppen, hihi... want dit vind ik toch wel 1 van de mooiste bloemen om in te gaan kleuren. Ik vind het geweldig om gewoon allerlei kleuren in 1 blaadje te gaan verwerken en te kijken hoe het eindresultaat wordt.

Als ik een loopronde doe voor de revalidatie kom ik ook elke keer een paar prachtige hortensia's tegen. Mijn ogen worden dan echt elke keer weer die kant op getrokken. Ook al loop ik elke keer exact dezelfde ronde, ik zie elke keer weer andere kleurencombinaties... een andere kijk erop. 

Ik kon het dus ook niet laten om deze stempel snel af te drukken in mijn Art by Marlene Art Journal en deze in te gaan kleuren.


Een tijdje terug liet Ilse Kleijer mij kennis maken met 1 napje van de Daniel Smith Watercolors en ik was gelijk verkocht. Dit wordt in tubes verkocht, maar daarmee kun je diverse napjes gaan vullen. Ik mocht van Ilse van alle tubes die zij thuis had wat "gevulde" napjes kopen, zo kun je mooi samen delen en kan Ilse weer nieuwe kleurtjes aanschaffen, hihihi.

Waarom op deze manier? Nouja, heel eerlijk, deze verf is echt best wel prijzig! En ik kan voor mijzelf zeggen dat ik het echt de moeite waard vind en er zelf ook zeker meer van wil hebben. Dit is echt een topkwaliteit en daar betaal ik ook graag voor. Maar ik snap dat dit niet voor iedereen haalbaar is. Daarom is het team van Colourstock ook heel druk bezig om heel selectief te kijken welke kleuren geschikt zijn voor onze Hobbybranche en daarna zullen wij die kleuren ook op gaan nemen.

Dus wij gaan deze verf ook zeker wel krijgen, maar nog heel eventjes geduld.


Ik heb dus gestempeld met de Versafine Nocturne in mijn Art Journal. Ik heb echt een kleur journal gemaakt om mijn kleurskills te gaan verbeteren en ik het ook gewoon leuk vind om door mijn "kleurboek" te kunnen bladeren.

Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
* Fuchsite Genuine 284 600 169
* Ultramarine Turquoise 284 600 150
* Rose of Ultramarine 284 600 101
* Amethyst Genuine 284 600 203
* Undersea Green 284 600 109
* Rich Gold Green 284 600 099
* Jadeite Genuin 284 600 195

Ook de achtergrond heb ik met watercolor gemaakt door heel veel water eraan toe te voegen. Daarna nog lichtjes wat gestempeld op de achtergrond en nog wat gespetterd.
In het midden van de bloemetjes heb ik een druppeltje Nuvo Dream Drops Cloud 9 gedaan.

Ik hoop dat ik jullie hier ook weer mee dan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Clearstamp Studio Light - Lovely Moments - STAMPLM389 (A6) Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Ringband Journal 145 x 190mm Penseel - Vincent 330 serie - Uitgelezen Kolinsky - nummer 4 Daniel Smith Watercolor - Primatek set intro 5ml Nuvo - Dream Drops - Cloud Nine 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX