donderdag 10 mei 2018

To a very special friend

Vandaag wil ik jullie een echte "Jenine" kaart laten zien, dus een kaart vol met bloemen, lintjes, kantjes & stansjes. Voor mij zijn dit "lastige" kaarten om te maken omdat ik hierbij gewoon heel veel hulp nodig ben en ik deze in veel etappes moet maken. Maar af en toe is dat toch wel even weer leuk om te doen.
Voor de basis van de kaart heb ik een Shape Art mal van Dutch Doobadoo genomen. Deze heb ik nagetekend op wit kaartkarton en daarna netjes uitgeknipt. Daarop heb ik designpapier uit het paperpad White Flowers van Joy! Crafts geplakt. Het mooie plaatje met de reiger is een plaatje van Jellie Design. Achter het plaatje heb ik nog de nieuwe blauwe mal van Noor! Design verwerkt en ook de mooie sketchy vierkanten van Joy! Crafts.


Langs de randen heb ik de mooie vlinder borderrand van Noor! Design gebruikt, deze is wel echt super mooi. Je kunt de vlinders ook nog in een andere kleur los erop gaan plakken, dat heb ik bij deze kaart ook geprobeerd maar dat werd net té druk. Voor de kleine bloemetjes heb ik de Little Happiness Flowers stans gebruikt.

De bloemen zijn allemaal kant-en-klare bloemen waar ik een grote toef van heb gemaakt. Daarachter ook een groot blad verwerkt, deze is gemaakt met een stans van Noor! Design. Ook achter de bloementoef nog een sketchy cirkel verwerkt.

Er is denk ik wel weer genoeg te zien op deze kaart ;-) Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Chord Noor! Design - Blauwe mal - Square Butterfly with Frame Noor! Design - Blauwe mal - Border Butterfly & Daisies  Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil - Sketch Art - Circle & Squares Noor! Design - Little Happiness - Flowers Noor! Design - Floral Flourishes - Swirl leaves Joy! Crafts - Paperpad A4 - White Flowers Vintage vellen - Jellie Design - Design 027Paper Distresser - Tim HoltzDutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Joy! Crafts - Ultrafine tip applicatorDutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Joy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4 Joy! Crafts - Artificial Flower - Naturel Spiraal

4 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie Jenine !
  Wat een inspiratie kaart zoveel moois te zien .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Zeker omdat er zoveel inspanning en aandacht in zit. Het is een heel harmonieus geheel geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Prachtige stansen, heel mooi geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I really likes your blog! You have shared the whole concept really well and very beautifully soulful read!Thanks for sharing.
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX