zondag 20 mei 2018

Gilding Flakes - Gefeliciteerd

Op zondagavond 20 mei zal ik om 19.30 uur weer heel kort LIVE gaan in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep. Deze keer wordt het echt een Speedy Gonzales project hoor, hahaha. Ik ga zorgen dat alles voorbereid klaarligt zodat ik met ongeveer een kwartiertje de creatie klaarheb.

Wat ga ik deze keer maken? Ik ga aan de slag om deze ticketkaart te maken en ga daarbij aan de slag met de Gilding Flakes van Cosmic Shimmer.


Hoe ga je te werk?

Als eerste heb ik de ticketmal van Studio Light uitgestansd uit zwart cardstock en uit mooi koper papier van Tonic Studio's (wat is dat papier ook gaaf!!)

Omdat de flakes ergens op moeten plakken ga je nu de Handletter stempel Gefeliciteerd voorzien van lijm, dit doe je met de Nuvo lijmpen. Daarna ga je de tekst stempelen met die lijm op je kaart. (Maak de stempel gelijk schoon, het is lijm, dat mag niet opdrogen op je stempel)
Ondertussen laat je de lijm op de kaart iets drogen. Ik heb ook gelijk met de foamstempels van Studio Light wat mooie bloemen en cirkels in de hoeken gestempeld. Ook deze maak je gelijk weer schoon.

In de tussentijd is de lijm "droog" genoeg en duw je wat Gilding Flakes op de lijm. Dit duw je met je vinger er even goed in en daarna met een Stencil Brush "poets" je het mooi op en poets je het overtollige van je kaart af.

Je kunt de kaart nog afwerken met een Doodle randje met de Uniball Goud.

Als laatste plak je de ticket in elkaar en kan je deze versieren met een lintje. Lijkt het je leuk om die LIVE te bekijken? Kijk dan vanavond om 19.30 uur mee in onze Facebookgroep:Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Cosmic Shimmer - Gilding Flakes - Mulled Wine Nuvo - Glue pen - Medium tip Nuvo - Dual Tipped Blender Brush - Borstel 979N Joy! Crafts - Kraft papier zwart - 30,5 x 30,5 cm Clearstamp - CraftEmotions - Handletter Gefeliciteerd Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.98 Studio Light - Mixed Media lijn - Foam stempels 02 Studio Light - Mixed Media lijn - Foam stempels 04 Tonic Studios - Embossed karton - Cinnamon Silk May Arts - Seambinding lint - Black Lint - Narrow Lurex Ribbon - Gold 10mm Uni-Ball Signo - Broad Point Gel Pen - Bronze

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX