maandag 7 mei 2018

Lavinia - Feel Free

Vandaag wil ik jullie weer een "nieuwe" creatie laten zien op mijn blog. Deze keer een Lavinia stempelkaart die ik tijdens een LIVE uitzending heb gemaakt. Onderaan deze blogpost zal ik ook weer de video hiervan plaatsen.Voor de basis van de kaart heb ik de Card Art mal Blocks van Dutch Doobadoo gebruikt. In de uitzending leg ik ook uit hoe deze mal werkt. Daarop heb ik gewerkt met het Mixed Media papier van Strathmore. Dit heb ik op kleur gebracht met Distress Oxide inkten. Ik heb hiervoor Bundled Sage, Peeled Paint, Broken China en Faded Jeans gebruikt. Dit heb ik aangebracht met de sponsjes van Viva Decor.
Als laatste onderlangs nog wat Vintage Photo gebruikt.

Daarna ben ik de kaart op gaan werken met diverse stempels van Lavinia. De fairies heb ik gestempeld met de Versafine Nocturne. De klimop bovenlangs is gestempeld met de kleur Green Oasis en de script stempel op de achtergrond met de Medieval Blue.

Aan de rechterkant heb ik nog met een foamstempel van Dutch Doobadoo gestempeld en daar embossingpoeder overheen gestrooid. Daarvoor heb ik de kleur Vintage Peacock gebruikt.
Hoe ik de opbouw van het stempelen heb gedaan is allemaal te zien in de video. Daarna heb ik op de kleine vakjes nog een tekst gestempeld met een mooie alfabet stempel van Joy! Crafts.

Ik heb als finishing touch nog wat doodles gemaakt met de Signo Uniball Black & White en de Lavinia stempels ingekleurd met de Faber Castell potloden.

Voor de afwerking heb ik aan de zijkant nog een mooie randmal van Noor! Design gebruikt.

De video kunnen jullie hier bekijken:Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 3L - E-Z Runner GRAND REFILLABLE - permanent strips white Strathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 14 x 21,6 cm - 190 grams Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Blocks Dutch Doobadoo - Dutch Foam Stamps - Stripes Textile Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Lavinia Stamps - Fairy Couple Lavinia Stamps - Midnight Meandering Lavinia Stamps - Creeping Vine Lavinia Stamps - Dream Catchers Lavinia Stamps - See a Fairy Make a Wish Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Studio Light - Stamps Basics A6 - STAMPSL204 Distress Oxides Ink Pad - Bundled Sage Distress Oxides Ink Pad - Peeled PaintDistress Oxides Ink Pad - Vintage Photo Distress Oxides Ink Pad - Faded Jeans Distress Oxides Ink Pad - Broken China Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Green Oasis Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Medieval Blue Versamark - Inktkussen Dazzle - Champagne WOW embossingpoeder - Vintage Peacock Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Honeycomb Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CDNoor! Design - Floral Flourishes - Vintage Borders cirkels

4 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX