vrijdag 4 mei 2018

So Spring - Smile

Op zondag 11 maart (alweer een hele tijd terug) heb ik tijdens een LIVE demo de nieuwste Studio Light So Spring lijn laten zien. Tijdens deze LIVE uitzending ben ik ook aan de slag gegaan om onderstaande label te gaan maken.

Ik had nog niet eerder tijd gehad om er een blogbericht van te typen, dus die hadden jullie nog tegoed. Ik zal nu een klein beetje de gebruikte materialen erbij vermelden. Wil je weten hoe ik deze "pocket" kaart heb gemaakt, bekijk dan even het filmpje wat ik onderaan deze blogpost zal plaatsen.


Voor de basis van de kaart heb ik een grote stansmal van Studio Light uit de So Spring lijn genomen. Deze grote stansmal heb ik uit kaartkarton gestansd en de ovalen uit het designpapier. Van de bovenste ovaal heb ik een stukje afgescheurd zodat je er een pocket van kunt maken. Deze ovaal plak je dus ook niet helemaal vast.

Ter decoratie heb ik nog wat kleine stansjes uitgedraaid zoals de banner met hart, de kleine hartjes en de tekst love. Als je hier dubbelzijdig tape achter doet krijg je er gelijk stickers van, dat is het deze kleine stansjes wel ideaal.

Ook heb ik nog de prachtige bubbels stans uit de So Spring lijn verwerkt op deze kaart.

De verder aankleding van deze kaart is gedaan met de stansvellen uit de So Spring lijn. Op die stansvellen zitten echt ontzettend mooie blaadjes, vlinders, teksten etc.


Hier nog even een foto van de label.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wil je dus weten hoe ik deze kaart heb gemaakt? Bekijk dan even de video:Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft sheets A5 - 10 sheets Studio Light - So Spring - Basisvel A4 BASISSS252 Studio Light - So Spring - Basisvel A4 BASISSS255 Studio Light - So Spring - Stansvel EASY608 Studio Light - So Spring - Stansvel EASY607 Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS74 Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS78 Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS79 Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS81 Ranger - Embossing Powder - Ultra Thick Clear 

3 opmerkingen:

 1. Hoi Jenine,
  Ik vermoed dat je deze had ingepland, maar je zult hem vast wel lezen als je energie daarvoor hebt. Het is een prachtig kaartje. Zo lente achtig. Ik hoop dat je herstel nu mag gaan zoals ' normaal' verwacht mag worden. Ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onwijs mooi kaartje Jenine, mooie kleuren en materialen heb je gebruikt.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaarten. En wat is de lijn van Studio Light weer gaaf! Leuke kaart heb je ermee gemaakt! Een beauty! Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX