zaterdag 5 mei 2018

AALL & CREATE - ATC's

De nieuwste stempels van AALL & Create zijn weer bij ons binnen in de winkel. Dit zijn echt prachtige stempels om mee te werken. Deze keer heb ik ze verwerkt op wat ATC kaartjes.


Ik heb tot nu toe nog niet zo heel veel ATC's gemaakt, maar ik zal ze nu denk ik wel wat vaker gaan maken. Dit zijn leuke kleine projecten die nog wel een keer klaar zijn.

Ik heb voor deze ATC's de kleine witte kaartjes van Dutch Doobadoo gebruikt, die zijn al precies op de juiste maat. Daarop heb ik een achtergrond gemaakt met de Distress Oxide, ik heb de volgende kleuren gebruikt:
* Antique Linen
* Tattered Rose
* Iced Spruce

Daarna ben ik eerst een achtergrond gaan maken met wat Mask stencils van Dutch Doobadoo (bubbels) en heb ik her en der wat gestempeld met de mooie stempels van AALL & CREATE. Ik heb bijvoorbeeld overal zo'n mooi "netje" gestempeld, dit heb ik gedaan met de Distress Oxide Aged Mahogany. Deze heb ik ook ingekleurd met de Distress inkt. Verder nog wat takjes etc gestempeld met de Iced Spruce.

Daarna ben ik met zwarte inkt van allerlei stempels erop gaan stempelen.
De "bloemen" heb ik nogmaals op het Mixed Media papier van Strathmore gestempeld, deze heb ik uitgeknipt en met wat 3D kit opgeplakt zodat ze er hoger op liggen.

Als finishing touch met de Signo Uniball Black en White pen nog wat doodles en accenten aangebracht.


Dit is een setje van 4 ATC's die ik misschien nog wel ga ruilen. En anders bewaar ik ze zelf ;-)
Maken jullie wel eens ATC's? Of vinden jullie dat maar niks?

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #10 AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #71 Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Distress Oxides Ink Pad - Aged Mahogany Distress Oxides Ink Pad - Antique Linen Distress Oxides Ink Pad - Iced Spruce Distress Oxides Ink Pad - Tattered Rose Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White Pentel Arts - Aquash Water Brush - Small  Strathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 14 x 21,6 cm - 190 grams Dutch Doobadoo - ATC Art - White paper (50 stuks)Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Bubbles A6

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX