zaterdag 19 mei 2018

Soft Colors - Gefeliciteerd

Vandaag wil ik jullie even een "snel" kaartje laten zien. Dit soort kaartjes zijn niet moeilijk om te maken maar geven toch wel een ontzettend leuk resultaat.


Ik heb voor deze kaart de Stamps & Die set van Studio Light gebruikt, in dit set zitten zowel de bloemen om te stempelen als de stansmallen om ze weer uit te stansen.

Ik ben als eerste begonnen om op de achtergrond diverse bloemen te stempelen met de VersaMark Dazzle Champagne. Daar overheen heb ik WOW embossingpoeder Bright White Super Fine gestrooid en dit verhit met de heattool. 
Daarna ben ik de achtergrond op kleur gaan brengen met Distress inkt, ik heb hiervoor de kleurtjes Shaded Lilac en Broken China gebruikt. Witte embossingpoeder neemt geen kleur aan dus de bloemen springen er al mooi uit. Daarna heb ik de bloemen nog lichtjes ingekleurd met 4 verschillende kleuren Distress inkt:
Shaded Lilac, Wilted Violet, Broken China en Salty Ocean.

Ik had nog een paar extra bloemen gestempeld op een leeg vel aquarelpapier en die heb ik ook ingekleurd. Met de bijgeleverde stansmal kun je die heel eenvoudig uitstansen, je hoeft zelf niks meer te knippen.


Over het midden heb ik een lange label geplakt, hiervoor heb ik de 3-in-1 tag punch van Vaessen Creative gebruikt. Daaraan heb ik nog een wit strik vastgemaakt.
Voor de tekst heb ik de stans van Marianne Design / Karin Joan gebruikt. Om dit makkelijk op te plakken heb ik dit, voor het stansen, eerst een voorzien van wat Easy Connect Craft Tape zodat het een sticker wordt. Deze tekst is zo fijntjes dat je het met lijm bijna niet kunt plakken.

De bloemen heb ik losjes opgeplakt met wat foamtape zodat het niet allemaal "plat" ligt.

Ik hoop dat ik jullie met deze snelle / eenvoudige kaart weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Basic Stamp & Die set - BASICSDC10 Marianne Design - Clearstamp & Stans - Karin Joan / Gefeliciteerd CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft sheets A4 - 5 sheets Distress inkt - Mini - Broken china Distress Inkt - Mini - Salty Ocean Distress Inkt - Mini - Shaded Lilac Distress inkt - Mini - Wilted Violet Vaessen Creative - 3 in 1 Tag PunchWOW! Embossingpowder - Jenine`s Favourites - Basics Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) WaterArt Aquarelpapier - 20 sheets / A4 / 185 grs Versamark - Inktkussen Dazzle - Champagne Joy! Crafts - Ink Blending tool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX