vrijdag 24 juni 2016

Kippers Hobby - Tag For You

Vandaag is het mijn beurt om iets te plaatsen op de Facebookpagina van Kippers Hobby. Dit keer ben ik aan de slag gegaan met de leuke stansmallen van Sizzix. De basis is gemaakt met de Framelits - Tag Collection #658784.


Ik heb deze uit Hagelwit kaartkarton van Papicolor gestansd en de randen bewerkt met wat bruine stempelinkt. Daarop heb ik het paperpad Budding Spring 6011/0314 van Noor! Design gebruikt. Vind de kleurtjes van dit paperpad echt zó mooi!Ik heb 2 maten labels gebruikt en deze met wat foampads op elkaar geplakt. in het midden een leuke doily geplakt, deze is gemaakt met de Hello Doily #661096 stans van Sizzix. Over de Doily heen een kleine label geplakt die gestansd is met de Framelits Tag Collection. Op de label heb ik nog een vlinder geplakt, hiervoor heb ik de stansmal Winged Beauties #659707 gebruikt. Voor het lijfje heb ik een Pen Nibs van Joy! Crafts gebruikt.

De grote bloemen zijn uit eigen voorraad. Daarachter heb ik nog de Leafy Lane #661012 blaadjes verwerkt. Op de blaadjes wat kleine plakparels geplakt.

Voor de Shabby Look heb ik wat Crackle Paint van Deco Art gebruikt.Op het designpapier heb ik nog wat gestempeld met de Old Letter stamps van Noor! Design. De letters For You zijn gemaakt met de Typewriter Key stempels van Noor! Design.

Voor de afwerking heb ik nog wat lintjes gebruikt, jute touw, Paper Art vinders van Dutch Doobadoo en wat metalen hoekjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Noor! Design - Paper Bloc 15 x 30 cm - Budding Spring  Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Sizzix - Thinlits Die Set - Hello DoilySizzix - Thinlits Die Set - Winged Beauties Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy LaneDecoratie hoekjes antiek zilver/koper 5 Joy! Crafts - Metal charms - Antiek zilver kroontjespen Joy! Crafts - Clearstamp Sending Messages - Postcard stamps DecoArt Media - Crackle Paint White Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders Klosje jute touw 25 gr.

1 opmerking:

  1. Prachtige tag wat een schitterende kaart zo veel mooie spulletjes echt een beauty Jenine !
    Lieve groeten Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX