donderdag 30 juni 2016

Scrap 'n Chat 10 - Vintage Romance

Gisteravond was er weer een gezellige Scrap 'n Chat in onze HobbyVision Facebookgroep, deze keer onder leiding van Janet Blaauw. Het was mijn bedoeling geweest om reallife mee te gaan doen, maar ze belden dat mijn nieuwe bankstel binnen was en opgehaald moest worden.... dus dat moest eerst gebeuren. Hij staat nu op de opslag, nog een paar weekjes en dan kunnen we hem helemaal neerzetten ;-) Kan niet wachten om hem in de kamer te zitten en er heerlijk op te kunnen hangen, hahaha... :)

Ik heb onderweg wel meegekletst in de groep en na die tijd thuis gelijk gaan zitten, ik had alles verder al klaargelegd zodat ik zo van start kon gaan :)

Alle hints kun je hier vinden:


Ik heb voor mijn doosje de prachtige Vintage Romance lijn van Maja Design gebruikt. Omdat ik wat later ben aangeschoven en de creatie dus ook al had gezien heb ik zelf nog wat extra designpapier aan de binnenkant van het doosje geplakt en ook aan de zijkanten van het laatje nog designpapier geplakt.

We hadden nog wat Mini Twix thuis liggen, die passen er precies in. Als knopje op het laatje heb ik een splitpen met hanger van Tim Holtz gebruikt.


Langs de zijkanten heb ik wat kant met parels geplakt en op het "dakje" een flinke bloementoef. Achter de bloementoef zit een frame gemaakt van klei. Daarachter wat Vintage Flourishes bladeren verwerkt. De vlinders zijn Paper Art vlinders van Dutch Doobadoo.


Aan de andere kant wat postzegels die uit het designpapier zijn geplakt. Daarachter 2 Softboard Art puzzelstukjes van Dutch Doobadoo. Deze heb ik iets lichter gemaakt door er een laagje witte gesso overheen te smeren.
Nog wat filmstripribbon, bloemen, vlinder van klei en wat pareltjes en je hebt een super leuk doosje.

Ik ga deze zeker nog vaker maken :-)

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Tim Holtz - Filmstrip ribbon TIm Holtz - Idea-Ology Ring Fasteners Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders Dutch Doobadoo - Softboard Art A5 - Puzzle Noor! Design - Vintage Flourishes - Blad 1 Noor! Design - Vintage Flourishes - Leaf 1 Kant met roosjes en parels - gebroken wit Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Decorative Plaid - Mod Mold - Nature Martha Stewart White Clay - 68grRayher - Plastic mini parelhart Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Ephemera cards Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Deep love Scrappapier Maja Design - Vintage Romance - Engagement


3 opmerkingen:

 1. Wow Prachtige creatie !
  Kon er gisteren niet bij zijn heel jammer .
  Gelukkig staan alles hints online ik maak die ook die ziet er echt gaaf uit !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een prachtige uitwerking heb je der van gemaakt Jenine , super mooi
  groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX