dinsdag 7 juni 2016

For You!!

Studio Light heeft deze maand voor het eerst stansmallen uitgebracht, en ow wat zijn ze gaaf!! Ik ben er ook lekker mee aan de slag gegaan. 

De papierlijn die ik voor deze kaart heb gebruikt is de Easter Greetings van Pion Design.Rondom de kaart heb ik de nieuwe border gebruikt. Op de blaadjes heb ik wat dauwdruppels gemaakt, hiervoor heb ik de Dimensional Magic gebruikt.


Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 6   Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 2

Ook heb ik de prachige hoekmal gebruikt. Ik heb deze alleen op de punten vastgeplakt waar de vlinders zitten, verder heb ik de swirl gewoon lekker "losjes" gelaten. Ook heb ik nog een losse vlinderstans gebruikt.

Achter het afdrukje heb ik nog wat ribbelkarton van Joy! Crafts verwerkt. De puzzelstukjes zijn van Dutch Doobadoo, hierop heb ik met Label Stickers van Tim Holtz een tekst op geplakt.Het afdrukje heb ik ingekleurd met de Molotow Aqua Twin markers. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

* Huid: 003 Orange, 008 Pink, 019 Brown
* Jurk: 008 Pink
* Roesjes/sokjes: 016 Yellow Green
* Haren/Schoenen: 019 Brown
* Schaduw: 022 Deep Black

Voor de roos heb ik 008 Pink en 022 Deep Black gemengd. Voor de takjes van de roos heb ik 016 Yellow Green met 019 Brown gemengd.

Op de roesjes van het jurkje en op de roos heb ik nog wat glitters gedaan. Hiervoor heb ik de Wink of Stella - Clear gebruikt.

Molotow - Aqua Twin Marker - Compleet set (24 kleuren)


Rondom het afdrukje heb ik nog wat Fran-táge Shabby White gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren.

Wil je ook graag deze Aqua Twin markers proberen? Kom dan naar onze Try-Out Kleurdag op zaterdag 2 juli. Bij mij mag je dan aanschuiven voor een workshop met de Aqua Twin Markers.


Klik hier om je op te geven:

Ik wens je nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor je bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 1 Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 6 Studio Light - Stansmal - Beautiful Flowers - nr 2 Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn Stampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - White ModPodge - Dimensional Magic Brushpen - Wink of Stella - Glitter Clear Scrappapier PION Design - Easter Greetings - Cherry Blossom Scrappapier PION Design - Easter Greetings - Lily of the Valley Scrappapier PION Design - Easter Greetings - Pink ornament   Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersDutch Doobadoo - Softboard Art A5 - Puzzle Sharpie - Extra Fine Point Poster Paint Marker - White

3 opmerkingen:

 1. Een wow kaartje Jenine, super mooi en prachtige stansjes, leuke kleuren combi
  Groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenine,
  Wat een super mooie kaart hele leuke malletjes zo mooi ingekleurd prachtig !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf met de nieuwe malen van studio light. Altijd goed om te zien hoe ze er uitzien als ze gestanst in.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX