dinsdag 28 juni 2016

Happy Birthday

Vandaag wil ik jullie deze bloemenkaart laten zien. Ik heb de prachtige stempel van Penny Black, Playful II, ingekleurd met de Gansai Tambi.

Ik heb de stempel met Versamark gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid en dit verhit met de heattool. Vind de witte embossing echt een mooie uitstraling geven aan je afdrukje.


Het designpapier wat ik bij deze kaart heb gebruikt is van Pion Design, Days of Winter - Baby Doll. Het is eigenlijk kerstpapier, maar dat zie je er niet aan af en deze kleur paste perfect bij mijn ingekleurde afdrukje.

Achter het afdrukje heb ik de blauwe ovalen mal 6002/0304 van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik in 2 gedeeltes geknipt. Langs de rand heb ik nog de prachtige randmal 6002/0357 gebruikt.

Stansmal Noor! Design - Ovaal (4stuks) Noor! Design - Blauwe mal - Rand


Achter de bloemen heb ik de Vintage Flourishes blaadjes 6003/0047 gebruikt. Deze heb ik uit Pion cardstock - Green gestansd. De bloemen zijn van Prima Marketing.
Op de bloemen nog een Paper Art vlinder van Dutch Doobadoo geplakt.

Noor! Design - Vintage Flourishes - Leaf 2  Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker


De kleine tickets zijn gemaakt met de Vintage Flourishes mal 6003/0063. Hierop heb ik de teksten gestempeld met de Clearstamps Sending Messages 6410/0317.


Bovenaan nog 2 kleine labels verwerkt en een Cardboard Art pijl. 


De stempel is ingekleurd met de Gansai Tambi. Om die mooie paars/rode kleur te krijgen heb ik de kleuren 36 Wine Red en 20 Black met elkaar vermengd.

Voor de blaadjes heb ik de kleuren 58 Ever Green, 54 Olive Green en 47 Dark Brown gebruikt.
Voor de schaduw heb ik de 47 Dark Brown vermengd met heel veel water.

Daarna nog een paar spetters rondom gemaakt met de 47 Dark Brown.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Scrappapier Pion Design - Days of Winter - 6 x 6 Noor! Design - Blauwe mal - Rand Stansmal Noor! Design - Ovaal (4stuks) Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker Noor! Design - Vintage Flourishes - Leaf 2 Noor! Design - Clear Stamp - Sending Messages - Postage Stamps Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 7 VersaMark Watermark Stamp Pad Stampendous - Embossing powder - White opaque EK tools - Powder Tool Applicator Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Penny Black - Clearstamp - Playful 2 DecoArt Media - Crackle Paint WhiteKuretake / ZIG - Gansai Tambi - 36 Color Set

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX