dinsdag 10 maart 2015

Workshopproject zaterdag 14 maart

Vandaag laat ik jullie een opbergmapje zien waar je wat afdrukjes in op kan bergen.
A.s. zaterdag 14 maart hebben wij een Try Out kleurdag in onze winkel. Je gaat dan 3 verschillende kleurtechnieken uitproberen:

* PanPastel bij Janet Blaauw
* Sennelier bij Astrid Broer
* Potloden bij Martine Bosman

Je gaat bij mij een mapje maken waar je de ingekleurde afdrukjes in op kan bergen.
Je gaat dus eigenlijk 4 verschillende workshops volgen a.s. zaterdag. De kosten hiervoor zijn € 27,50 inclusief een lunch.

Lijkt het je leuk? Meld je dan nog snel aan, er zijn nog maar een paar plekjes vrij.Het mapje wat je bij mij gaat maken is van Kraft cardstock gemaakt, daarop gaan we werken met het designpapier van Maja Design - Coffee in the Arbour.Op de voorkant een bloementoef waar een strik van Raffia achter zit. Ook laat ik je zien hoe ik zelf altijd werk met het "grasvezel" op de kaarten en de Crackle Paint wit.

Ook nog een paar puzzelstukjes van Dutch Doobadoo zijn verwerkt op de voorkant.Aan de linkerkant maak je een soort pocket. Ik heb er tot nu toe nog een lege tag in geschoven. Je kan op deze tag eventueel nog iets leuks gaan stempelen of een ingekleurd afdrukje erop gaan plakken.

Aan de rechterkant heb ik de envelopmal van Dutch Doobadoo verwekt. Hierin kan je dus je afdrukjes op gaan bergen.

Wil je hem niet bewaren voor de afdrukjes? Dan kan je er natuurlijk ook altijd een leuke cadeaubon of iets anders in gaan doen als je hem gaat versturen.

Lijkt het je leuk om dit project zaterdag bij mij te gaan maken?


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur - 1 PK (25 GR) Grasvezel - wit DecoArt Media - Crackle Paint White Maja Design - Coffee in the Arbour - Raspberry cupcake Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - No 1 Labels & Tags Klok Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rond 21  


3 opmerkingen:

 1. Kan niet wachten tot het zaterdag is!
  Nog 4 nachtjes slapen......Tot dan!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer ik moet werken anders was ik gekomen.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit, Jenine.

  Liefs, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX