vrijdag 13 maart 2015

21 maart demo Bister

Vandaag laat ik jullie nog weer een kaartje zien wat ik gemaakt heb met de Bister, wat is dat toch ontzettend leuk spul! In een handomdraai maak je de mooiste achtergronden, zeker als je het combineert met de mooie stempels van Noor! Design.

Wil je graag weten hoe je met de Bister werkt? Of wil je het graag zelf uitproberen? Dat kan, op zaterdagmiddag 21 maart gaan Janet en ik gezellig demo-en / freubelen in de winkel en laten we jullie diverse dingen met de Bister zien. Ook mag je het dan zelf uitproberen.
De demo is van 13.00 - 16.00 uur, dus alleen maar 's middags :-)


Ik heb voor de achtergrond diverse kleurtjes Bister gebruikt: Geel, bruin en groen. Zoals je ziet kan je alles prima door elkaar heen gooien. Even nat sprayen en droog blazen met je heattool.

Daarna heb ik wat swirls gestempeld met de Noor! Design stempel 6410/0316. Hiervoor heb ik de stempelinkt Archival Coffee gebruikt.

Om wat meer structuur op de achtergrond te krijgen heb ik ook nog gewerkt met de Geomatric mask van Dutch Doobadoo en de structuurpasta. Dit geeft wel een heel leuk effect.

Bovenlangs heb ik nog de randmal 6002/0327 verwerkt. Deze heb ik uit Kraft cardstock gestansd.


Een flinke bloementoef kan natuurlijk ook niet ontbreken. Hier heb ik de Vintage Flourishes takjes 6003/0046 ook bij gebruikt.
Ook zie je nog wat raffia en de filmstrip ribbon van Tim Holtz.

In het midden heb ik nog wat jute band geplakt en daar overheen een wit kantje van Clayre & Eef. De vlinder is gemaakt van klei.Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Bister / Bistre - Potje 80 ml - Naturel Spray bottles 40ml., 2pcs  Paper Distresser - Tim Holtz Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR) Tim Holtz - Filmstrip ribbon Lint Pristine - beige / natuurlijk - 50MM breedClayre & Eef - Kant op kaart - LI069L - 76cm DecoArt Media - Crackle Paint WhiteMartha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Woodland

5 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX