vrijdag 20 maart 2015

HobbyVision Challenge #37 - Vintage kaart

Vandaag gaat op ons HobbyVision DT blog weer een nieuwe challenge van start. Deze keer met als thema "Vintage". Volgens mij is dat niet zo'n moeilijke opdracht toch?

Ik heb hier een soort boekkaartje voor gemaakt. Aan de rechterkant kan je achter de "Note border" nog een label met een tekst of een kleine cadeaukaart stoppen.
Het prachtige papier is van FabScrap - Elegant Chic en het vintage plaatje is van Pion Design.


De basis van de kaart is gemaakt van Papicolor cardstock, de kleuren 23 Lichtroze en 44 Muisgrijs. Deze passen heel mooi bij het papier van FabScrap.


Op de voorkant heb ik de prachtige Doily stans 6002/0379 gebruikt, deze heb ik gestanst uit Papicolor Metallic Pearlwhite. In het midden heb ik een tekst gestempeld met de clearstamp Sayings 6410/0308. Hiervoor heb ik de kleur Memento - London Fog gebruikt.Achter de bloementoef zie je nog de takjes van Bille 6002/0263. Ook heb ik nog een strikje gemaakt met de witte scrappersfloss.


Aan de rechterkant heb ik de blauwe bloemenrandmal 6002/0362 gebruikt, deze blijft toch ook heel erg mooi! Achter het vintage plaatje zie je het frame 6002/0356. Vooraan nog 2 cardboard hartjes van Dutch Doobadoo.


Aan de rechterkant heb ik nog een vlinder geplakt, deze is gestempeld met de clearstamp "Saying" en op kleur gebracht met de PanPastels. Op de cirkel heb ik ook nog 2 cardboard art ballonnen gebruikt. De zwarte stickertjes zijn van Tim Holtz.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Doen jullie mee met de Challenge op ons HobbyVision DT blog? Je kan weer een waardebon van € 10,00 bij ons binnen.


Bedankt voor jullie bezoekje en wens jullie een hele fijne en gezellige dag.
scrappapier FabScraps - Elegant Chic - Chandelier Papicolor Original - Scrap - 44 Muisgrijs Joy! Crafts - Bille`s Flourishes tak 1 Stempelinkt - Memento - Dewdrop - London Fog Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 5 Scrappersfloss Karen Foster - Bone DecoArt Media - Crackle Paint White   


6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie, lieve kaart. De kleur vindt ik geweldig.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een romantische prachtige kaart .
  Zoveel moois te zien geweldig hoor
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, wat een schitterende kaart Jenine!
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! een dikke pluim Jenine!

  Liefs,
  Diana
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw!! Wat een prachtige kaart. Heel mooi gemaakt.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX