woensdag 18 maart 2015

MDF hart "Dikke Kus"

Zeer binnenkort krijgt de groothandel CraftEmotions Chalkboard verf in het assortiment van Deco & Lifestyle. Deze chalkboard verf is in veel verschillende kleuren leverbaar.
Wij zullen dit ook in onze winkel op gaan nemen.

Het is voor allerlei ondergronden geschikt. Deze keer heb ik hem verwerkt op een MDF hart van Let's Get Bizzee. Binnenkort laat ik nog wat andere dingen zien.


Als eerste ben ik begonnen om wat structuur op het MDF hart aan te brengen met 2 verschillende masks van Dutch Doobadoo: White Flowers 040 en de Geomatric Tiles 035. Hiervoor heb ik de structuurpasta gebruikt. Dit goed laten drogen en daarna een laag chalkboard verf er overheen gedaan. Toen deze laag droog was heb ik er een laag varnish overheen gedaan.

Daarna kan je beginnen met de decoratie van je hart. Het gebruikte papier is van Wild Rose Studio - Silverton Hall. Deze heeft hele mooie tinten. Achter het Vintage plaatje heb ik Fishnet gebruikt, hiermee krijgt je project iets meer "body". Het Vintage plaatje is van Nellie Snellen, NEVI053,

De label met tekst is een Kraft label van Dutch Doobadoo.


Ook heb ik nog wat Softboard art van Dutch Doobadoo gebruikt. Dit heb ik wit gemaakt met Crackle Paint - White. Ook zie je nog wat vlinders van klei, deze heb ik op kleur gemaakt met de Chalkboard verf.

Ik heb alles vastgeplakt met mijn lijmpistool, zodat het goed stevig vastzit.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.
Paperpad Wild Rose Studio`s - Silverton Hall Decorative Fishnet - Neutral Rayher - Parelspray - 72 delig Knipvel Nellie Snellen - NEVI053 - Vintage girls Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Woodland Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Antique  Scrappersfloss Karen Foster - Bone Lijmpistool - Glue gun (on/off switch & ind.) 20w, stick 7 MM MDF Let`s Get Bizzee - Hart 20 x 14 cm / 3 stuks Deco & Lifestyle Acrylverf krijt 230 ml - zand Deco & Lifestyle Krijtbord vernis transparant 230 ml
3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX