maandag 16 maart 2015

A hug is the shortest distance...


 Ik ben vanmorgen nog even aan het spelen gegaan met de Bister, ik wilde nog een paar voorbeelden maken voor de demomiddag a.s. zaterdag 21 maart.

Ik moet zeggen dat ik het echt geweldig leuk vind om te doen, het is zo makkelijk om te doen en je hebt heel snel leuk resultaat.


Ik heb een klein kaartje gemaakt. Ik ben begonnen met eerst Terschelling Aquarelpapier te snijden en daar met een penseel een klein beetje Bister op gestrooid. Ik heb allerlei verschillende kleurtjes gebruikt: Groen, geel en bruin.

Daarna met een Spray bottle het papier nat gesprayed en dan komt de mooie achtergrond tevoorschijn. Hoe meer water, hoe lichter het wordt. Ik heb de achtergrond iets afgedept met keukenrol en daarna droog gemaakt met de heattool.

Ik heb op de achtergrond wat vogels gestempeld met de Noor! Design clearstamps Silhouette Birds 6410/0067. Hiervoor heb ik Archival - Coffee gebruikt.


De pakkende tekst komt van het stempelset "Friendship" 6410/0041.
Ook een flinke bloementoef mag niet ontbreken. Achter de bloementoef nog een kleifiguurtje geplakt, deze heb ik iets bruin aangezet met Distress Inkt Gathered Twigs.

Ik heb alvast een voorraadje gemaakt met de klei figuurtjes, je ziet ze vast binnenkort wel weer op een creatie:

De kleine boomstronkjes zijn van Rayher Hobby. De metalen bedels achter de bloementoef zijn van Joy! Crafts.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond. En wie weet tot zaterdag met de demo? Dan mag je zelf proberen hoe makkelijk de Bister werkt.Joy! Crafts - Metal charms - Antiek zilver love birds Rayher - houten strooideeltjes - mix rond Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Antique Darwi - klei - Extra Light 160gr Bister / Bistre - Potje 80 ml - Naturel Spray bottles 40ml., 2pcs DecoArt Media - Crackle Paint White  Aquarelpapier Terschelling - Glad Schut - 300 grams - 18 x 24 cm


8 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart, heel speels zo met de bister.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gemaakt!
  Ik heb ook een paar mini potjes bister van iemand gekregen maar nog niet uitgeprobeerd.
  Als ik dit zie super mooi gedaan zeg!
  Leuk ook die klei figuurtjes, heerlijk om ook eens met klei te spelen.
  De bloementoef is prachtig!
  Succes met de demodag!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig resultaat. Ga het deze week ook eens uitproberen.


  grt. Tonny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waauw was het eerst wat er in ons op kwam.
  echt prachtig.

  groetjes Martha en Margret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een hele mooie kaart Jenine.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf spul is dat Bister zeg! Heel mooi gedaan! Geeft een ook een prachtig effect. Ohhhhh ben bang dat dit weer geld gaat kosten whahahaha. Je kaart is supersssmooi! Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX