woensdag 25 maart 2015

Let's Party - Demonstratiedagen Doe@Ding

Eind deze week komt de nieuwe Dutch Doobadoo collectie weer binnen. Deze keer komt er weer een mooie label uit. Labels hebben we nooit genoeg toch? Ik heb er alvast een voorbeeld mee gemaakt. Het designpapier komt uit een paperpad van Noor! Design, Let's Party.


De kleurtjes van het papier zijn echt geweldig hé? Zeker als je het combineert met Kraft cardstock. De randen heb ik aangezet met Crackle Paint - wit.

Achter het afdrukje zie je nog de mooie hartenmal van Noor! Design.

De tekst "Let's Party" is ook een stansmal van Noor! Design. Deze heb ik 2 keer uitgestansd en iets naast elkaar opgeplakt zodat je een mooie matlaag er onder krijgt.


Bij een verjaardagskaart mogen de vlaggen natuurlijk niet ontbreken, de tekst heb ik gemaakt met de Label stickers van Tim Holtz.


De bubbels zijn gemaakt met de Memory Box mal Loopy Rings. Ook zie je nog een klein cadeautje, gemaakt met de Presents stansjes van Noor! Design.

In het midden van de Vintage Flourishes vlinders heb ik een stukje parelsnoer geplakt.De Wild Rose stempel Bunch of Balloons heb ik ingekleurd met l'Aquarelle.

Wil je deze kaart graag in het echt bekijken? Of andere kaarten met de mooie artikelen van Wild Rose Studio zien?

Dat kan, ik ben vrijdag & zaterdag ook te vinden op de demodagen bij Doe@Ding. Marlous vroeg of ik eens wilde komen demonstreren en heb gelijk volmondig ja gezegd, heb er erg veel zin in.
Wie gaan er ook allemaal?

Clear stamp - Wild Rose Studio`s - Bunch of Balloons Clayre & Eef - Kant op kaart - LI069L - 76cm Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky White DecoArt Media - Crackle Paint White  Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel Schut - Artist Drawing Paper - 225 gram A44 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX