zaterdag 7 maart 2015

Bella

Vandaag laat ik jullie nog een vrolijk kaartje zien in heerlijke lichte kleurtjes, past wel bij het weer wat ze voorspellen dit weekend, héérlijk!!!

Ik heb hiervoor een paperpad van Wild Rose Studio gebruikt - Bella. De vorm van de kaart is gemaakt met de Dutch Doobadoo Shape Art Flower 470.713.105.


Langs de randen van het kaartkarton heb ik Crackle Paint - White gebruikt. Onderaan zie je nog een klein taartrandje verstopt. 

Bovenlangs heb ik de nieuwe Paper Art vlaggenlijn verwerkt, hierop heb ik wat kleine pareltjes geplakt. Op een verjaardagskaartje mogen de mooie Cardboard Art ballonnen uiteraard niet ontbreken. Ik heb de bovenkant eraf gehaald en de ribbels voorzien van Crackle Paint. Daarop een klein strikje gegaan van witte scrappersfloss.


Dat scrappersfloss heb ik ook verwerkt in de bloementoef. Ook zie je nog wat tule erin verwerkt.


Het afdrukje komt uit een Printed Panels setje van Wild Rose Studio. Deze heb ik ingekleurd met de Faber Castell potloden.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Paperpad Wild Rose Studio`s - Bella Printed Panels - Wild Rose Studio - Bella Stansmal - Wild Rose Studio - Specialty die Little ButterflyJoy! Crafts - Artificial Flowers lelie Scrappersfloss Karen Foster - Bone


1 opmerking:

  1. Heel lief kaartje! En wat prachtig ingekleurd...Ook de details zijn weer helemaal gaaf.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX