zaterdag 24 juli 2021

Planner Pagina - New Awakening - A sunrise is God's way to way....

Tijdens de LIVE uitzending in de facebookgroep van Studio Light heb ik een Planner Pagina gemaakt met de JMA New Awakening Collectie. Ik heb gewerkt in de nieuwe planner op het formaat van 20,5 x 20,5 cm, dat formaat past perfect bij de paperpads uit mijn nieuwe collectie. Ik heb zelf de mooie blauw SL-PES-PLAN01.


Voor de basis heb ik het Kraft cardstock gebruikt wat speciaal in deze planner past. (SL-PES-PLP02) Aan de rechterkant heb ik nog een mooie stansmal gebruikt. (SL-PES-CD06) Ook heb ik aan de linkerkant nog een nieuwe border Planner stans van Studio Light gebruikt. Beiden komen uit hetzelfde setje. Deze heb ik uit linnenkarton kleur Pine Green gestansd. De re-inforcements komen ook allemaal van de setjes van Studio Light.

Het mooie basispapier met de peren komt uit het New Awakening paperpad JMA-NA-PP01

Onderlangs heb ik nog een mooie pocket gemaakt van vellum met tekst. Dit vellum komt uit het JMA New Awakening Mixed paperpad (JMA-NA-MPP02)


In de pocket zitten wat leuke kleine kaartjes verstopt, deze kaartjes zijn ook allemaal uit het Mixed paperpad geknipt. Verder heb ik op de kaartjes ook nog weer een randmal uit de Planner collectie gebruikt, wat stickers uit de New Awakening collectie (JMA-NA-STIC01). Ook heb ik nog wat Washi tape van Studio Light gebruikt.

De muzieknoten komen ook van een nieuwe stans (JMA-NA-CD21). Voor de tekst Memories heb ik nog een stansmal van Studio Light gebruikt (SL-PES-CD08)

Wil je weten hoe deze pagina tot stand is gekomen? Je kunt hier de video bekijken:
Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 
    
    
 


1 opmerking:

  1. Ik wil iedereen hier die op zoek is naar een lening aanraden om contact op te nemen met de heer Pedro en zijn leningmaatschappij om een lening te krijgen tegen een zeer laag tarief van 2%, ik ben zo dankbaar omdat ik nu een bedrijfseigenaar ben met 5 werknemers die werken in mijn bedrijf.
    Neem nu contact op met Pedro via e-mail om toegang te krijgen tot uw lening. peddroloanss@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX