donderdag 8 juli 2021

JMA Collection - New Awakening - Memory Dex Just Be You

Hoi allemaal,

Vandaag ben ik er al weer met een nieuw blogbericht om jullie weer een creatie te laten zien uit de nieuwe Jenine's Mindful Art Collectie - New Awakening.

Ken jij ze nog, de Memory Dex kaartjes? Deze blijf ik ontzettend leuk vinden om te maken. Het zijn mooie kleine projecten en je kunt eventueel op de achterkant ook nog wat van je gedachten schrijven of leuke quotes schrijven die je wilt bewaren.

Er komt een nieuw setje met Memory Dex stansjes JMA-NA-CD20 waarin 2 verschillende stansmallen zitten. Ik heb beide voor deze creatie gebruikt.


Voor de basis heb ik het Kraft cardstock van Vaessen Creative gebruikt en daarna het designpapier uit JMA-NA-PP01. Voor de knipelementen heb ik het JMA-NA-DCB01 gebruikt, daarin zitten weer zoveel leuke plaatjes ter decoratie.


Ook kun je zien dat ik het setje met stansmallen van de muziekbalk heb gebruikt en de kleine notitieblaadjes (JMA-NA-CD21). De muzieknoten balk heb ik uit Kraft cardstock uitgestansd en daarna bewerkt met de PentArt Liquid kleur Gold. Daardoor krijgt hij echt veel bling-bling.
Met die PentArt Gold heb ik ook wat mooie cirkels gestempeld en wat gouden spetters aangebracht.

Verder heb ik nog wat teksten toegevoegd uit het nieuwe stickerboekje JMA-NA-STIC01. Ik ben ook heel blij met die losse lettertjes zodat je je eigen teksten kunt maken.

Ook heb ik met een zwarte micron pen nog wat doodles getekend en op het onderste memorydex kaartje nog wat teksten zoals trust - faith - believe geschreven.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

    


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX