dinsdag 13 juli 2021

Grunge Collection - Honey Bee Yourself

Sinds een tijdje ligt de nieuwste Grunge Collection 6.0 weer in onze winkel. Het is echt een prachtige collectie en uiteraard kon ik het ook niet laten om hier mee aan de slag te gaan.

Deze keer heb ik de achtergrond bewerkt met de leuke sprays van Aladine Izink.


Ik heb hierbij gewerkt op het 300 grams aquarelpapier van Vaessen Creative. Ik heb wat verschillende kleuren en soorten sprays door elkaar gebruikt. Zo heb ik de Dye Inkt spray en de Shiny Inkt Spray gecombineerd. De ene heeft een glitter en de ander niet, maar zo zie je dat je alles wel kunt combineren. De gebruikte kleuren zal ik onder aan deze blogpost nog even plaatsen.

Daarna heb ik de mooie stempel SL-GR-STAMP42 met de Versafine Nocture afgedrukt op mijn achtergrond. Deze heb ik ook nog weer extra op aquarelpapier afgedrukt. De ingekleurde bloemen heb ik met de Derwent Inktsense ingekleurd, uitgeknipt en weer opgeplakt. De Derwent Inktsense zorgt voor hele mooie heldere krachtige kleuren.

Op de achtergrond heb ik ook nog allerlei mask stencils gebruikt en wat stempeltjes. Hiervoor heb ik de Aladine Izink Dye inkten gebruikt om mee te stempelen / sjabloneren.Rechts onder heb ik nog het gave mask stencil gebruikt. Hiervoor heb ik de witte glitter van Izink gebruikt en daar overheen heb ik de kleurtjes Leaf Green en Fuchsia glitters van ECD gestrooid. Kijk eens hoe gaaf dat is?

Met een witte en een zwarte posca heb ik nog wat spetters aangebracht en wat witte doodles aangebracht met een witte en zwarte Signo Uniball pen. Als finishing touch heb ik nog wat leuke pailletten ter decoratie erbij geplakt. Op de vleugels van de bijtjes heb ik nog wat transparante glitters aangebracht met de Sparkle pen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel. 


  


3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX