woensdag 7 juli 2021

Slimline card - JMA New Awakening - The road to success

Het duurt niet lang meer voordat de allernieuwste Jenine's Mindful Art collectie in de winkel ligt. Deze keer heeft de collectie als titel New Awakening gekregen.

Het is een hele uitgebreide collectie geworden die vanaf 8 juli in de winkels zal liggen. 


Ik wil vanaf nu toch gaan proberen om de creaties weer iets vaker op mijn blog te gaan plaatsen zodat ik jullie ook kan vertellen welke producten ik hierbij gebruikt heb.


De eerste creatie die ik wil laten zien is een Slimline card. Ik heb hierbij een slimline stansmal van Marianne Design (CR1538) gebruikt als basis. Het designpapier komt uit het JMA-NA-PP01. Deze is op het formaat van 20,5 x 20,5 cm dus uitermate geschikt voor de slimline cards.

Daarna heb ik de achtergrond nog een beetje bewerkt door verschillende mask stencils te gaan gebruiken. Zo heb ik de doily gebruikt ( JMA-NA-MASK03), hiervoor gebruikte ik de Distress Oxide Forest Moss. Ook heb ik onder het uithangbord nog de mooie zonnestralen gemaakt met JMA-NA-MASK05. Hiervoor heb ik de Nuvo Crackle Mousse Ivory Coast gebruikt.

De randen van de slimline card heb ik aangezet met de Distress Oxide Walnut Stain voor een mooie vintage look. Met de PentArt Liquid Gold heb ik nog wat gouden cirkels aangebracht met een oud rond dopje en ook wat gouden spetters aangebracht.

De plaatjes komen uit het Diecut blok JMA-NA-DCB01.

Ik heb de slimline met wat foamtape weer op een Kraft basis slimline card van Vaessen Creative geplakt. Ik heb dit met foamtape gedaan zodat het er weer iets hoger op ligt.
Als laatste nog een tekst uit het nieuwe stickerboekje JMA-NA-STIC01 op de creatie geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 
 
 
1 opmerking:

  1. zeer mooi, rustige kleuren
    mooie stansen en zeer mooie mask stencils.
    Groetjes
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX