maandag 12 juli 2021

Slimline card Waves - Zorg altijd als eerste voor jezelf

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe creatie laten zien. Hier was ik een hele tijd geleden al aan begonnen en nu eindelijk eens afgemaakt. Ik heb nog zoveel "halve" projecten liggen van de lives dat ik die komende tijd af wil gaan maken.

Voor deze creatie heb ik de mooie Slimline mal Waves 470.713.860 gebruikt. Ik heb deze waves als een soort pocket opgeplakt met foamtape zodat je er ook nog wat spullen achter kunt stoppen. Zo zie je dat ik er links bovenin ook een leuke label heb gestopt.


Ik heb deze weer op een basiskaart van het Florence cardstock geplakt, ik heb hiervoor de kleur Mouse gebruikt. Het prachtige papier wat ik heb gebruikt komt uit het 20,5 x 20,5 paperpad van Craft-O-Clock uit de Force of Gentleness collectie. Wat is dit toch prachtig papier hè? Ik heb ook de extra knipvellen en het Junk Journal set gebruikt, die elementen zijn zo handig om te gebruiken ter decoratie.


Rechts boven heb ik de filmstrip stans STENCILJMA11 gebruikt, daar doorheen heb ik een stukje meetlint gewikkeld.
Aan de label heb ik wat zwart hemp cord geknoopt en dit met een klein nietje vastgemaakt.

Onderaan een leuke decoratie gemaakt van allerlei plaatjes uit het Junk Journal set en het extra knipvel. Hierachter heb ik nog een stans uit de Grunge Collectie (SL-GR-CD27) gebruikt, dat is momenteel wel een favoriet decoratiestansje van mij. Ook heb ik nog wat sisal gebruikt.

Langs de randen heb ik nog wat gesso verwerkt en met een Micron fineliner nog wat doodles getekend.
De Nederlandse tekst komt uit het JMA stickerboek STICKERJMA04.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

  
      
  
 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX