dinsdag 16 november 2021

JMA - Warm & Cozy collectie - Inhale the Future

Het is weer bijna zo ver dat er een nieuwe Jenine's Mindful Art Collection in de winkels ligt, de Warm & Cozy. Deze doet zijn naam denk ik ook wel eer aan, want we hebben allerlei warme tinten gebruikt. Ik hoop dat jullie deze collectie weer mooi vinden.

Als eerste wil ik jullie wat inspiratie geven met het nieuwe Baroque Glass mask stencil (JMA-WAC-MASK55) Je kunt hier gedeeltes van gebruiken, maar je kunt hem ook in z'n geheel verwerken op een Slimline card of Slimline Planner pagina. Ik heb het laatste gebruikt.


Ik heb als eerste de mask op de Slimline Planner pagina gelegd en met de Structure Paste van Studio Light gewerkt. Toen de structuurpasta nog nat was heb ik hier de Frosted Crystal van Ranger overheen gestrooid. Dit heb ik op wat willekeurige plekken gedaan en aan de lucht laten drogen. Als je dit erop gebruikt krijg je namelijk heel mooi kleurverschil als je gaat sprayen en krijgt ook je structuurpasta een mooie Grungy look.


Daarna heb ik mijn pagina op kleur gebracht met sprays. Ik heb de volgende sprays gebruikt:
* Aladine Dye Ink: Marroon / Coffee
* Aladine Dye Ink: Miel / Honey
* Ranger Dylusions Shimmer Spray: Desert Sand.

Daarna heb ik nog wat Metallix Wax - White Gold van CraftEmotions gebruikt om wat accenten aan te brengen. Dit is toch gaaf geworden? Eigenlijk hoef je dan niet eens meer zoveel aan je creatie te doen, de achtergrond is zo al gewoon gaaf. 

Maar uiteindelijk heb ik er toch nog wat mee weten te maken....


Ik heb een plaatje met pompoenen uit het nieuwe scrapvel JMA-WAC-SCRAP77 gebruikt als focus. Langs de afbeelding heb ik nog 2 kleine randmallen verwerkt. (JMA-WAC-CD92)
Daarnaast heb ik ook nog wat plaatjes uit het die-cut boekje gebruikt (JMA-WAC-DCB15)

Op de achtergrond heb ik nog wat script gestempeld, met een zwarte posca pen gespetterd en een tekst erop verwerkt.

Ik ben zelf wel blij met het eindresultaat.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

  

 


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX