woensdag 11 september 2019

Ticketkaart Autumn Sunset

Houden jullie ook zo van die mooie tinten van de herfst? Ik hou zelf wel heel erg van die mooie warme tinten, dat mooie roestbruin en okergeel. Ik kon het dus ook niet laten om hier een leuk kaartje mee te gaan maken. 

Deze keer voor mij een "snel" kaartje, deze was in een mum van tijd helemaal klaar.


Voor de basis heb ik een ticketmal van Dutch Doobadoo ebruikt, deze heb ik uit het Florence cardstock uitgeknipt. Daarna heb ik het prachtie designpapier Autumn Sunset van Prima Marketin gebruikt. Als je goed kijkt zie je aan de rechterkant dan ik een gedeelte van het papier ingescheurd heb en er een andere kleur designpapier onder heb geplakt. Voor de randen heb ik Distress inkt gebruikt.


De mooie bloementoef is van Prima Marketing. Deze bestaat uit 1 gedeelte, dus het scheelt al heel veel zoekwerk om een mooie toef te maken. Onder de bloementoef heb ik nog een mooie stansmal met chickenwire van Studio Light verwerkt. Dit is momenteel wel een favoriete mal van mij. Ook heb ik nog wat mooie swirls uit bruin Florence cardstock uitgestansd en onder de bloementoef verwerkt.

De mooie vlinders heb ik uit het designpapier geknipt.

Verder heb ik nog een klein beetje script op de achtergrond gestempeld met een stempel van Studio Light uit de Industrial 3.0 Collection en de tekst Hello Autumn heb ik gemaakt met een stansmal van Noor! Design.

Ik hoop dat ik jullie met deze "snelle" creatie ook weer wat inspiratie kan geven.  Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Noor! Design - Autumn - Cirkel Hello Autumn Prima Marketing - Autumn Sunset - Paperpad A4 Prima Marketing - Autumn Sunset - Flowers Falling Leaves (2pcs) Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Ticketstub (A5) Studio Light - Industrial 3.0 - Stansmal STENCILIN128 Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 3.0 - STAMPSL409 Distress Oxides Ink Pad - Gathered Twigs Noor! Design - Vintage Flourishes - Swirl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX