dinsdag 17 september 2019

Ticket kaart Hello Autumn

Ik had in mijn vorige blogpost al vermeld dat ik helemaal weg ben van die mooie tinten van de herfst. Ik had het paperpad van Prima Marketing - Autumn Sunset nog op mijn bureau liggen, dus ik ben gelijk maar bezig gegaan met een 2de creatie.Voor de basis van de kaart heb ik een mooie stansmal van Studio Light gebruikt, deze heb ik uit het Offwhite Florence cardstock uitgestansd. Daarna heb ik nog een mooie rand erlangs gemaakt met een pons van Vaessen Creative. Hiervoor heb ik de kleur 2928-091 Fox gebruikt, deze past perfect bij het designpapier. De randen heb ik aangezet met Distress ink Gathered Twigs.


Het mooie plaatje van de vos komt uit het paperpad. Deze heb ik gemat op de kleur Bear 2928-094. Daarna heb ik een mooie nieuwe stansmal van Art by Marlene uitgestansd. Ik heb een paar rondjes erin laten zitten, dit vond ik wel een speels effect geven.

Verder heb ik een prachtige bloementoef van Prima Marketing gebruikt, dit is een kant en klare bloem. In het midden een strik en daarop wat roosjes geplakt. Onder de bloementoef zit nog wat Sisal touw.

Ik heb links boven nog een mooie herfst stans van Noor! Design gebruikt, deze is uit designpapier gestansd. De mooie tekst Hello Autumn komt van dezelfde stans en heb ik uit het Florence Bear uitgestansd.

Verder ter decoratie nog wat uitgeknipte vlinders van Lemoncraft gebruikt, 2 kleine kraft labels en een paperclipje.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Noor! Design - Autumn - Cirkel Hello Autumn Prima Marketing - Autumn Sunset - Paperpad A4 Prima Marketing - Autumn Sunset - Flowers Falling Leaves (2pcs)  Distress Oxides Ink Pad - Gathered Twigs Studio Light - Cutting and Embossing Die - Denim Saturdays nr. 141 Studio Light - Art by Marlene 4.0 - Cutting Die STENCILBM02 Vaessen Creative - Randpons - Daisy Lemoncraft - Vintage Time A4 sheets - Yesterday Tim Holtz - Mini Paper clips Florence Cardstock - Texture 12x12" - Off White Florence Cardstock - Texture 12x12" - Bear Florence Cardstock - Texture 12x12" - Fox

3 opmerkingen:

 1. Prachtig van kleur, erg mooi.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi!
  Jenine,
  waar vind ik die ronde stans van joy terug, ik kijker zeker overheen?
  Groetjes
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit. Echt herfst, mooie warme kleurencombinatie. 👍
  Gr. Marlon

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX