maandag 9 september 2019

Mini Shape Art boekje - Apricot Honey

Op onze laatste vakantiedag waren papa en mama 40 jaar getrouwd. Helaas hebben wij niet zo'n hele leuke vakantie gehad want de eerste vakantiedag is mijn oma na een paar dagen ziek te zijn geweest overleden en ook in die week erop is nog een neef van mama overleden. 

Mede daardoor is er dus ook geen feest gegeven ter ere van hun 40jarig huwelijk, maar er moest uiteraard wel even iets voor hun gemaakt worden.


Dit keer heb ik van een Shape Art mal van Dutch Doobadoo een mini boekje gemaakt met wat trouwfoto's van papa en mama erop verwerkt. Deze creatie bewaren ze hoogstwaarschijnlijk weer jaren op de kast, hahaha.

Ik heb de basis van de mal 2x overgenomen op het Offwhite Texture van Florence en daarna uit designpapier van Prima Marketing, de Apricot Honey. Deze paste qua kleur mooi bij de foto's.  Aan de zijkant heb ik eerst met mijn Crop A Dile gaatjes gemaakt en daar een lintje doorheen geregen om het boekje te binden. Voor de afwerking heb ik nog een mooie parel splitpen gebruikt.

In het midden heb ik een foto van hun verwerkt achter een schudgedeelte. Hiervoor heb ik de Shaker Blisters van Marianne Design gebruikt en de mooie Doily Craftable die er precies omheen past. De mooie bloemen zijn van Prima Marketing en ook heb ik er nog wat uitgeknipte blaadjes van Craft O Clock bij verwerkt.

De mooie hartjesstans van Studio Light mocht ook niet ontbreken op deze creatie.

Op de linkerpagina heb ik ook weer wat bloemetjes en blaadjes verwerkt en ook een mooie decoratiestans van Studio Light uit de Lovely Moments lijn. De tickets heb ik allemaal uit het designpapier geknipt.Aan de rechterkant heb ik ook weer de mooie Doily Craftable verwerkt. Achter de foto heb ik nog een mooie randstans van Noor! Design verwerkt, deze heb ik uit Kraft cardstock geknipt. De mooie decoratie swirl rechts boven is van Joy! Crafts.

De vlinders en de teksten heb ik weer uit het designpapier geknipt.Papa en mama waren in ieder geval heel blij met het mini boekje ;-) Ik hoop dat ik jullie ook weer wat inspiratie hiermee kan geven.
  Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Prima Marketing - Apricot Honey - Paperpad A4 Prima Marketing - Apricot Honey - Flowers Little Bites Prima Marketing - Paper Flowers Fruit Paradise - Ripe Berry Prima Marketing - Paper Flowers Fruit Paradise - Raspberry KissesCraft-O-Clock - Paper Collection Set - Cutting Sheets Leaves 2 Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - A5 Label Noor! Design - Vintage Borders - June Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM214 Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM213  Marianne Design - Craftable - Shaker Doily Marianne Design - Shaker Windows - Rond 9 cm - 4mm (10 st )Hemp cord  - 0,8mm x 100m - White Joy! Crafts - Cutting & Embossing stencil - Lint / Swirls 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX