donderdag 4 oktober 2018

Ticket album - Mintay Papers Birdsong

Wat is het papier van Mintay Papers toch gaaf hè? Misschien hebben jullie dit mini boekje pas al wel in mijn LIVE uitzending voorbij zien komen, maar ik wil hem vandaag ook nog even op mijn blog laten zien.

Ik heb hiervoor als basis de ticketmal STENCILSL99 van Studio Light gebruikt. Deze heb ik 2x uitgestansd en met een lintje vastgemaakt. Het papier wat ik heb gebruikt is de Birdsong van Mintay.


Wat zijn dat mooie kleuren hè? Aan de linkerkant heb ik nog een alfabet stans van CraftEmotions gebruikt. Hierachter heb ik het Easy Connect Craft tape geplakt zodat het gelijk een sticker wordt.

Aan de rechterkant een vintage plaatje van AB Studio. Achter het Vintage plaatje heb ik nog de prachtige Doily stans van Studio Light gebruikt en aan de rechterkant zie je nog een mooi Sketchy Heart van Joy! Crafts.

Een enorme bloementoef op de voorkant mag ook niet ontbreken toch? Ik heb allerlei bloemen uit mijn eigen voorraad gepakt. Ook heb ik nog een spiraal paperclip en een stukje filmstrip ribbon verwerkt bij de bloemen.


Hier nog even een "bovenaanzicht" zoals het boekje open staat.


Ook aan de binnenkant heb ik weer wat Vintage plaatjes van AB Studio gebruikt.


Ook hier weer wat bloemen, een kantje en wat stansjes ter decoratie. De vogels en vlinders zijn uit het designpapier geknipt.

De chipboard woorden zijn van 13@rts.


Aan de rechterkant heb ik 2 labels achter een pocket gestopt. Om de pocket af te werken heb ik de Doily pons van Vaessen Creative gebruikt.

Langs de randen van dit hele project heb ik de Crackle Paint gebruikt om een beetje een Shabby look te krijgen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Paperpad Mintay - Birdsong 30,5 x 30,5 cm - MT-BIR-07 Scrappapier Mintay - Birdsong MT-BIR-09 Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.99 Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS78 Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.84 Joy! Crafts - Cutting Stencil - Sketch Art Harten Vaessen Creative - Randpons - Doily DecoArt Media - Crackle Paint White Creative Impressions - Clips - Mini Metal Spiral Clips - Antique/Copper Hemp cord naturel - 0,8mm x 100m AB Studio - Elements for Cutting - SET CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm CraftEmotions - Stansmal - Alfabet Handlettering Hoofdletters KleinTim Holtz - Filmstrip ribbon

4 opmerkingen:

 1. Hoi Jenine,
  wat een schitterend album heb je zo gemaakt! Ik kijk mijn ogen uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow heel prachtig geworden Jenine!
  Misschien kun je de reactie hier boven weg halen, een of andere rare reclame.......
  Ik heb de ticketmal ook, en al leuke dingen mee gemaakt....
  Groetjes uit het Zuiden van het land.......

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX