dinsdag 23 oktober 2018

HobbyVision Challenge #79 - Paddestoelen

Vandaag wil ik jullie een mooie herfstkaart laten zien die ik gemaakt heb met de prachtige papieren van AB Studio (AgaBaraniak) Dit is een merk wat wij sinds kort in de winkel hebben liggen en zo mooi is!!

Dit is ook gelijk mijn voorbeeld voor de nieuwe Challenge op ons HobbyVision Creative Crew Blog. De Challenge is: verwerk Paddestoelen

Doe jij ook mee? Je hebt dan t/m 18 november de tijd om een creatie met paddestoelen te maken en deze op ons blog te plaatsen:
http://hobbyvisiondt.blogspot.com/2018/10/hv-challenge-79-paddenstoelen-mushrooms.htmlVoor deze creatie heb ik als basis de Ticket mal van Studio Light gebruikt. Deze mallen zijn zo gaaf om te verwerken. Voor het papier heb ik het Florence Cardstock van Vaessen Creative gebruikt. Daarop heb ik papier van AB Studio gebruikt. Ik heb een vel uit het paperpad Be Gentle gebruikt. Deze was qua kleur net niet genoeg "herfst", dus ik ben zelf aan de slag gegaan om hem op kleur te brengen.

Ik heb eerst Clear Gesso er overheen gedaan zodat het papier wat water aan kan. Daar overheen heb ik gesprayed met de Lindy's Gang Sprays Hierdoor heb ik wat groen en roestbruin aangebracht zodat het beter past bij het herfst thema.In het midden heb ik een ovaal van Noor! Design uitgestansd. Hierop heb ik ook nog wat gespetterd met de Lindy's Gang Sprays. Daarna heb ik allerlei plaatjes uitgeknipt uit het vel van AB Studio. Ook de teksten komen van deze scrapvellen.

Langs de randen heb ik nog wat Crackle Paint White gesmeerd zodat het geheel nog een beetje een Shabby Look krijgt. 

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Misschien heb jij nu ook wel zin om mee te doen met de Challenge?
http://hobbyvisiondt.blogspot.com/2018/10/hv-challenge-79-paddenstoelen-mushrooms.html


Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Collection Kit - AB Studio - Be Gentle  AB Studio - Elements for Cutting - SET  Studio Light - Cutting Mal Essentials - Ticket STENCILSL117 DecoArt Media - Crackle Paint White Finnabair - Art Basics - Gesso Clear 8.5oz Lindys Stamp Gang - Starburst - Green with Envy Green Lindys Stamp Gang - Starburst - Bayou Boogie Gold 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX