dinsdag 2 oktober 2018

Mintay Papers - Dear Dairy

Janet is de laatste tijd goed bezig met het geven van allerlei online workshopjes in onze Facebookgroep. Een tijdje terug had ze een super leuke schuifkaart weer uitgedacht. Deze heb ik ook gemaakt met het prachtige paperpad Dear Dairy van Mintay Papers. Dit is op moment wel 1 van mijn favoriete merken.


Ik heb hiervoor het kleine 15,2 x 15,2 paperpad gebruikt. De papieren zijn al zo mooi dat je er eigenlijk verder weinig aan hoeft te doen.

Langs de zijkanten heb ik de Doily pons van Vaessen Creative nog gebruikt. Dit is echt een hele mooie basic rand wat eigenlijk overal wel bij past.


Als je de kaart uitschuift zie je nog een mooie tekst, dit is een stempel van Penny Black. Deze heb ik met de Archival Coffee gestempeld.

Op de label, die ik gemaakt heb met een 3 in 1 Tag Punch van Vaessen Creative heb ik nog een tekst geplakt. Dit zijn de alfabet stansjes van CraftEmotions. Hier heb ik de Easy Connect Tape achter gedaan zodat je er gelijk wat stickers van maakt.


Rondom het "schuifgat" heb ik nog een flinke bloementoef gemaakt. Hier heb ik allerlei bloemen uit eigen voorraad voor gebruikt. Verder nog wat uitgestansde blaadjes en de Ticket stansmal van CraftEmotions. Deze stansmal is echt super leuk om overal bij te verwerken.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wil je deze creatie ook maken? Hier kun je het filmpje bekijken:




Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Scrappapier Mintay - Dear Diary - MT-DIA-09 Paperpad Mintay - Dear Dairy 15,2 x 15,2 cm - MT-DIA-08  Vaessen Creative - 3-in-1 Label Punch - Geschulpt Vaessen Creative - Randpons - Doily Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm CraftEmotions - Stansmal - 2 ticket stripsCraftEmotions - Stansmal - Alfabet Handlettering Hoofdletters Klein CraftEmotions - Stansmal - Bladeren mix Archival Ink - Mini Ink Pad - Kit #2 

1 opmerking:

  1. Hij is prachtig...als ik mijn bestelling binnen heb ga ik ook met dit patroon aan de slag...
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX