zondag 28 oktober 2018

Art Journal - What if?

Ik had op mijn Instagram / Facebook al laten weten dat ik een Art Journal ben begonnen puur voor mijzelf om een beetje therapeutisch te gaan knutselen. Na mijn val is mijn leven natuurlijk compleet overhoop gegooid en dat zal ik toch moeten verwerken/accepteren. Door middel van creativiteit wil ik proberen mijn gedachten op papier te zetten.

Vandaag heb ik een toepasselijke pagina gemaakt. Vannacht is de klok weer een uur terug gezet.

Wat als ik de tijd terug kon draaien? Zou ik dan ook gevallen zijn? Wat als ik die dag wat anders had gegaan? Wat als?? Soms is dat een vraag die wel eens door mijn hoofd spookt... maar goed, dat is gewoon dom denken want het levert helemaal niks op. Dus nu een pagina hiermee geknutseld om het zo uit mijn hoofd te krijgen :-) Zou mijn leven veel beter zijn geweest als ik die dag niet zou zijn gevallen? Niemand kan dat ooit vertellen... dus voor nu moet het klaar zijn en accepteren dat het is gebeurd!!
Normaal gesproken zijn dit geen kleuren die ik als eerste zou pakken. Maar ik was afgelopen dinsdag spontaan LIVE gegaan om de nieuwe kleuren Distress Oxide te laten zien en moest van mijzelf iets maken met de nieuwe release kleuren. En weet je... het is uit je comfortzone maar het resultaat is wel weer super gaaf. Dus gewoon vaker kleuren testen ;-)

De kleuren die ik heb gebruikt zijn Scattered Straw, Rusty Hinge, Pine Needles en Chipped Sapphire.

Ik heb overigens gewerkt in de kleine A5 Art Journal van Art by Marlene.Op de achtergrond heb ik wat mask stencils van Dutch Doobadoo gebruikt en wat stempels uit de nieuwe Grunge lijn van Studio Light. Wat is dat weer een toffe lijn. 

Rechts heb ik een toepasselijke stempel van voetstappen van COOSA Crafts gebruikt. Deze heb ik gestempeld met de Archival Cobalt.

De grote letters What if en Would is Greyboard art Dutch Doobadoo. Dit heb ik op kleur gebracht met de Distress Oxide inkten.
De andere teksten heb ik op de computer gemaakt in Word met het lettertype Impact Label.

Voor de doodles heb ik de Posca zwart gebruikt en de witte Signo Uniball.


Ik heb ook nog de Texture Paste Graphite van Finnabair gebruikt. Dit is ook erg leuk te combineren met de stoere Grunge lijn.

Ik hoop dat ik jullie met dit soort creaties ook kan inspireren. Even iets totaal anders en behoorlijk persoonlijk, maar ook dit hoort bij mijn leven op moment. 
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Ringband Journal 145 x 190mm Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL342 Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL340 Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL336Dutch Doobadoo - Greyboard Art - A4 Alfabet Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Triangles Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - A5 Geomatric Blocks Finnabair - Art Extravagance - Texture Paste Graphite 8.5oz Distress Oxides Ink Pad - Scattered Straw Distress Oxides Ink Pad - Pine Needles Distress Oxides Ink Pad - Chipped Sapphire Distress Oxides Ink Pad - Rusty Hinge Archival Ink - Mini Ink Pad - Kit #2 Ranger - Archival Ink Cleaner 2oz COOSA Crafts - Clearstamps A7 - Achteraf

3 opmerkingen:

 1. prachtig werk! ook al zijn de vragen en ideeën erachter natuurlijk niet zo leuk voor je!
  Ik bewonder je echt om wat je allemaal nog doet!
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie journal

  Even stilstaan bij je verleden mag
  En soms moet het om weer verder te kunnen of moeten
  Respect voor je Jenine 💪💪👍🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik snap het helemaal! Hoe vaak ik dat de afgelopen weken wel niet gedacht heb. Wat als Matthijs 1 minuut eerder was vertrokken, of de melding voor de politie 1 minuut eerder was geweest.. (onze zoon ligt nu ruim een maand in het ziekenhuis nadat hij fietsend aangereden is door een politiebus)
  Fijn dat je een stukje verwerking op deze manier kunt doen. Creatieve therapie die je aan jezelf geeft! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX