woensdag 25 oktober 2017

Travel - Journey - Memories

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien waarbij ik de nieuwste Noor! Design artikelen van afgelopen maand heb gebruikt.

Voor de basis van de kaart heb ik een Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, dit is wel een favoriet model van mij.Ik ben begonnen om de basis op wit linnenkarton van Joy! Crafts na te tekenen en dit netjes uit te knippen. De randjes heb ik ruw gemaakt met een paper distresser en daarna voorzien van wat Crackle Paint White.
Daarna heb ik de vorm ook nog nagetekend op designpapier, dit komt uit het paperpad Ten Miles van Noor! Design. Ik ben wel echt helemaal weg van deze kleurtjes!! Het Vintage plaatje in het midden komt uit het Seaside Greetings knipvellenset van Noor! Design.

Achter het Vintage plaatje heb ik de nieuwste blauwe mal verwerkt, dit lijkt echt net een fijn kantje, ik vind hem super mooi! Daarop heb ik nog de verrekijker en de wereldbol verwerkt, dit zijn nieuwe stansjes uit de Life is a Journey lijn.

Aan de linkerkant heb ik nog de mooie randmal gebruikt, deze past weer bij de mooie ovaal die achter het vintage plaatje is verwerkt. Op de bloemen heb ik wat kleine pareltjes gedaan die zijn gemaakt met de Nuvo Crystal Drops - Caribbean Ocean.

Voor de afwerking van deze kaart heb ik nog een metalen hoekje gebruikt, wat tekst stickers van Tim Holtz, organzalint en bloemen.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel: 


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Ornament Noor! Design - Vintage plaatjes - Seaside GreetingsNoor! Design - Cutting & Embossing stencil - Leaves blad 2 Noor! Design - Blauwe mal - Netrand met bloemen Noor! Design - Blauwe mal - Ovaal met bloemen Noor! Design - Paperpad A4 - Ten Mile Joy! Crafts - Papier Linnen Structuur - 24vel wit 30x,5x30,5 cm Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) Paper Distresser - Tim Holtz Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 8 DecoArt Media - Crackle Paint White Nuvo - Crystal Drops - Caribbean OceanTim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5Joy! Crafts - Artificial Flower - Naturel Spiraal 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX