zondag 29 oktober 2017

Have yourself a merry little Christmas

De nieuwste Dutch Doobadoo collectie ligt weer in de winkel. Het is weer een super leuke collectie waar ik al een aantal voorbeelden mee heb gemaakt.

Dit is de eerste die ik vandaag op mijn blog wil laten zien. Ben je benieuwd welke ik nog meer gemaakt hebt? Vanavond om 19.30 uur ga ik LIVE in onze Create it with HobbyVision Facebook groep hier een demo mee geven. Ook ga ik nog een creatie maken met een leuke stempelachtergrond en de mask stencils. Kijk jij ook mee?Voor deze eerste kaart heb ik de nieuwe Shape Art mal - Heart label gebruikt. Dit is weer een super leuk model waar je alle kanten mee op kunt. Dit keer heb ik er een kerstcreatie van gemaakt. Het designpapier wat ik heb gebruikt komt uit het paperpad Winter Dreams van Marianne Design. In het midden heb ik ook een knipvel van Marianne Design gebruikt, deze past weer perfect bij dit designpapier.


Rondom het plaatje van de uil heb ik nog de Star Doily LR0397 gebruikt. Daarachter zie je dat ik ook nog een stukje ribbelkarton heb gebruikt. Langs de randen heb ik nog wat ijskristallen verwerkt, deze heb ik gemaakt met de randmal LR0486. Deze heb ik 2x uitgestansd en in kleine stukjes geknipt.
De prachtige Poinsettia van Marianne Design mag natuurlijk ook niet ontbreken, dit is wel 1 van mijn favoriete mallen voor de kerst. Deze kun je zooo mooi zelf opbouwen! Daarachter nog wat decoratie geplakt, ook gemaakt met de stansmallen van Marianne Design.

Verder voor de aankleding nog wat losse "bloemen" uitgestansd met een nieuw decoratieset van Karin Joan.

De tekst is gemaakt met een sticker uit een stickerboek van Tim Holtz.

Ik hoop dat ik jullie hier mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Marianne Design - Paperpad A5 - Winter Dream Marianne Design - Knipvel Els Weesenbeek - Winter Dream pink Marianne Design - Knipvel Els Weesenbeek - Winter Dream blue Marianne Design - Creatable - Doily star Marianne Design - Creatable - Border Ice Crystals Marianne Design - Creatable - Petra`s Larix Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s Marianne Design - Collactables - Giftwrapping - Karin`s pins & bows Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Heart Tag  Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn Paper Distresser - Tim Holtz Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX