zondag 22 oktober 2017

HobbyVision Challenge #67 - Herfst


Hallo allemaal,

Op ons Design Team blog is weer een nieuwe Challenge van start gegaan met deze keer als thema: Herfst.

Met al die mooie herfstproducten die te koop zijn is dat niet zo moeilijk toch? Je hebt t/m 18 november de tijd om je creatie op het DT blog te plaatsen. Je kunt meer info vinden via deze link: http://hobbyvisiondt.blogspot.nl/2017/10/nieuwe-challenge-67.html

We hebben ook nog een foto ter inspiratie:


Ik heb ter inspiratie het MDF herfst setje van Dutch Doobadoo gemaakt. Deze heb ik beplakt met het designpapier van Marianne Design uit het paperpad Canadian Fall.


Ook de boom heb ik beplakt met het designpapier, deze mooie houtnerfjes zaten ook in het paperpad.
Op de boom heb ik nog wat eikenblaadjes geplakt, dit zijn Kraft Art blaadjes van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op kleur gebracht met verschillende kleurtjes Distress Inkt.Op de bodem van het MDF heb ik wat decoratiemos geplakt. In het mos heb ik wat papieren pompoenen geplaatst, deze zijn gemaakt met de Creatables van Marianne Design.

De kat is ook van MDF. Deze is zwart gemaakt met Gesso en daarna heb ik wat witte accenten erop getekend met de Signo Uniball wit.


Achter de kat zit nog een houten ton, dit is ook een Creatable van Marianne Design. Achter de raampjes heb ik gordijntjes gemaakt met de Paper Art borders van Dutch Doobadoo. Het spinnenweb is uitgestansd met een Creatable van Marianne Design. 

Verder nog wat raffia en labeltjes gebruikt voor de afwerking.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren en dat jullie misschien ook mee gaan doen met de challenge?

Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Marianne Design - Pretty Paper Bloc - Canadian fall Marianne Design - Creatables - Barrel Marianne Design - Creatables - Tiny`s Pumpkins Marianne Design - Creatables - Leaf Doily Marianne Design - Craftables - Spiderweb Dutch Doobadoo - Dutch MDF Art - Autumn Set 2 Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Kraft leaves 3 Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Borders Distress Inkt - Mini - Forest Moss Distress Inkt - Mini - Ripe Persimmon Distress inkt - Mini - Fossilized Amber Distress Inkt - Mini - Gathered Twigs Joy! Crafts - 3 daubers Dutch Doobadoo - Gesso Black 250 ml


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX