maandag 2 oktober 2017

Dutch Doobadoo Label - Let it snow

Vandaag wil ik jullie een mooie kerstlabel laten zien, hiervoor heb ik de nieuwste Shape Art mal Label nummer 5 van Dutch Doobadoo gebruikt. Dit is weer een heel mooi basismodel wat voor allerlei soorten kaarten heel geschikt is.


Voor de basis van deze kaart heb ik het donkergrijze Metallic kaartkarton van Joy! Crafts gebruikt. Deze kleur past heel goed bij het paperpad Let it Snow van Noor! Design wat ik voor deze kaart heb gebruikt.

Het mooie vintage plaatje komt uit het knipvellenset Season Greetings van Noor! Design. 

Deze label had ik als voorbeeld gemaakt voor mijn FacebookLIVe uitzending van zondag 24 september. Ik was toen LIVE met de Celebrating Christmas lijn van Yvonne Creations. Heb je deze uitzending gemist? Dan kun je die terugkijken via deze link: https://youtu.be/3BY8bveTaL0

Alle stansmallen die ik dus op deze kaart heb gebruikt komen allemaal uit deze lijn. Onderaan deze blogpost zal ik ook de plaatjes van de gebruikte mallen doorlinken naar de webwinkel.

Bovenaan heb ik nog de mooie ornamenthanger gebruikt uit de Feelings of Christmas lijn van Amy Design. 


Zoals je hier kunt zien heb ik de sterren uit het spiegelkarton zilver van Marianne Design gestansd. Ook de takjes achter de bloem zijn uit het spiegelkarton gestansd.

De bomen vooraan heb ik zowel uit groen als uit wit kaartkarton gestansd. Deze heb ik met foamtape opgeplakt zodat ze iets verder naar voren komen te staan. Onderlangs heb ik nog wat foamball clay van CraftEmotions als sneeuw gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze label weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen via www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je op de juiste pagina in de webwinkel.

Noor! Design - Paperpad A4 - Let it Snow Noor! Design - Vintage plaatjes - Set Season Greetings CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Joy! Crafts - Foam tape 2mm  Joy! Crafts - Cardstock 15 x 30 cm - Metallic Donker grijs Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Stansmal - Amy Design - The feeling of Christmas - Christmas balls border Stansmal Precious Marieke - The nature of Christmas - Christmas Florals Stansmal Yvonne Creations - Celebrating Christmas- Twinkling Stars Stansmal Yvonne Creations - Celebrating Christmas- Pine Trees Couture Creations - Premium Adhesive Pearls 3mm / 206 stuks - Stunning Silver Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Label 5Marianne Design - Decoration paper - Mirror silver

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX