woensdag 4 oktober 2017

Doosje Dutch Doobadoo - Leaves are falling

Van Dutch Doobadoo is er weer een nieuw doosje uitgekomen, echt weer een super leuk model waar je een klein cadeautje in kunt stoppen of eventueel straks voor de kerstdagen een paar leuke waxinelichtjes.Ik heb voor dit doosje gewerkt met het prachtige herfstpapier van Pion Design - Summer Falls into Autumn. Ook de tekstbanner heb ik uit dit designpapier geknipt.


Onderaan heb ik wat blaadjes geplakt, ik heb zowel wat gestansde blaadjes gebruikt als ook de nieuwe Kraft herfstblaadjes. Deze kraft blaadjes heb ik nog bewerkt met wat kleurtjes Distress inkt.

Ook heb ik nog een strik van Raffia gemaakt.

De spin en het spinnenweb is het Paper Art van Dutch Doobadoo. Dit is al zwart, dus je hoeft het alleen maar los te knippen en op te plakken.Ik heb in het doosje wat chocolaatjes gestopt.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Window Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Kraft leaves 3 Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Zwarte spin Scrappapier PION Design - Summer Falls into Autumn - Images of the Past Scrappapier PION Design - Summer Falls into Autumn - Autumn Meadow Cardstock Pion Design - Pion Design Palette - Pion plum I Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Paper Distresser - Tim HoltzNature Raffia - beige/nat.beige/natuur - 1 PK (25 GR)Joy! Crafts - Transparante sheets A4 (mica) Marianne Design - Creatables - Leaf Doily


4 opmerkingen:

 1. Very very nice creation!!! Perfect for Halloween time:)
  Henry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke creatie, super de details en leuk doosje
  Gr , Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke creatie ik ga hem ook eens maken .
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX