vrijdag 6 oktober 2017

Herfstlabel


Vandaag is het weer een echte herfstweertje; veel regen en wind. Daarom laat ik jullie vandaag heel toepasselijk deze herfstlabel zien.

Diegene die mijn FacebookLIVE filmpjes volgen zullen deze creatie vast al wel gezien hebben, maar ik wil hem ook nog even op mijn blog laten zien met alle gebruikte materialen erbij.


De basis van deze kaart is gemaakt met de Shape Art mal label van Dutch Doobadoo. Dit is weer een nieuw model wat sinds kort in de winkels ligt. Het designpapier wat ik heb gebruikt komt uit het paperpad Falling Leaves van Noor! Design. Bij dit designpapier heeft Joy! Crafts ook bijpassend kaartkarton uitgebracht. Dit heb ik ook gebruikt bij deze label. Het mooie herfstplaatje komt uit het knipvellenset Autumn Greetings. Achter het herfstplaatje heb ik nog de nieuwe blauwe frame mal gebruikt.Onderlangs heb ik nog de mooie nieuwe paddenstoelen stans van Noor! Design verwerkt. Deze heb ik zowel uit wit, groen als rood gestansd. Je knipt dan de rode hoedjes uit en plakt die weer op de witte paddenstoelen. Ook het gras knip je los en plak je op de witte paddenstoelenrand. Op deze manier kun je het zelf heel mooi opbouwen.

De witte stippen zijn gemaakt met de Sharpie white.

Ik heb achter de paddenstoelenrand nog de grasrand verwerkt, in het gras zitten ook nog wat pompoenen. Wil je weten hoe ik deze op kleur heb gebracht? Bekijk dan het filmpje wat ik onder aan deze blogpost zal plaatsen. De dauwdruppels zijn gemaakt met Glossy Accents.


Aan de linkerkant heb ik een mooie Doily stans van Joy! Crafts verwerkt. Deze is echt heel mooie gedetailleerd. 
De klimop is een stans van Noor! Design, daarop heb ik nog een zwarte spin geplakt. Dit is Paper Art van Dutch Doobadoo.

De tekstlabel is een nieuwe Crafty Cocktail stans van Noor! Design.

Wil je meer info over de gebruikte materialen? Of wil je zien hoe je de pompoenen op kleur brengt? Bekijk dan dit demofilmpje waarin ik dit allemaal uitleg:


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - TagDutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Zwarte spin  Noor! Design - Grasrand Joy! Crafts - Cutting & Embossing stencil - Lovely Frame - Spirocirkel Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Autumn - Herfstpaddestoelen Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Autumn - Herfst Pompoenen Noor! Design - Autumn - Klimop Noor! Design - Blauwe mal - Klok + Frame  Joy! Crafts - Paperpad A4 - Autumn/Halloween Uni Joy! Crafts - Paperpad A4 - Falling Leaves Noor! Design - Vintage plaatjes - Set Season Greetings  Noor! Design - Crafty Cocktail - Labels Noor! Design - Scr@p! - Scrabble letter set Joy! Crafts - Paper Distresser Joy! Crafts - Blending Matten (2) Ranger - Glossy Accents - mini Sharpie - Extra Fine Point Poster Paint Marker - White

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX